Nieuws

Wie wint de Limburgse Popprijs 2020?

Dat bepaal jij! Ook dit jaar reikt Pop In Limburg de Limburgse Popprijs uit. En jij mag meebepalen wie er in 2020 met de prijzen vandoor gaan! Welke Act of Artiest heeft er dit jaar volgens jou de meest significante bijdrage geleverd aan de Limburgse Popmuziek? En welk collectief, podium, festival, of (vernieuwend) project was er écht voor de Limburgse popmuziek?

Wat is de Limburgse Popprijs
De Limburgse Popprijs is een jaarlijks terugkerende award die wordt uitgereikt aan de Limburgse artiest én Limburgse organisatie die dat jaar de meest significante bijdrage hebben geleverd aan de Limburgse popmuziek. De Limburgse Popprijs bestaat uit drie categorieën:

  1. De eerste categorie genaamd ‘Artiest’ richt zich op (van oorsprong) Limburgse muzikanten en acts. Met deze popprijs categorie wil Pop in Limburg investeren in de groei van de artiest of act, zodat deze zich verder kan ontwikkelen binnen de popwereld.
  2. De tweede categorie genaamd ‘Sector’ richt zich op organisaties en innovatieve en/of educatieve projecten die een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de ontwikkelingen binnen de Limburgse popmuzieksector.
  3. De derde categorie is de ‘Publieksprijs’, welke we dit jaar voor het eerst introduceren. Iedereen mag bepalen wie van de drie genomineerden in de eerste categorie ’Artiest’ naar huis gaat met de publieksprijs. Je stem uitbrengen is mogelijk vanaf maandag 11 januari 2021 tot en met zondag 31 januari 2021.
Nomineer de act, artiest en/of project/organisatie  die het volgens jou verdient de Limburgse popprijs van 2020 te winnen! Nomineer vóór 13 december via
www.Limburgsepopprijs.nl

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht