Nieuws

Wende met haar nieuwe show ‘De Wildernis’ terug naar Venlo

Samenwerking Poppodium Grenswerk en De Maaspoort
Op zaterdag 15 mei 2021 staat Wende Snijders in De Maaspoort Theater en Events als onderdeel van haar nieuwe ‘De Wildernis’ tour. Dit concert wordt gezamenlijk georganiseerd door Grenswerk en De Maaspoort Theater en Events. Wende stond in 2018 ook al in een uitverkocht Grenswerk. In 2019 stond Wende als een van de headliners en curator van haar eigen programma op Zomerparkfeest. De kaartverkoop is meteen van start gegaan via
www.grenswerk.nl, www.maaspoort.nl en de verschillende voorverkooppunten.

WENDE presenteert De Wildernis, een volledig nieuwe show in theaters en clubs door het hele land. In samenwerking met een (inter-)nationaal team van gerenommeerde schrijvers en ontwerpers gaat ze op zoek naar antwoorden op vragen die we liever niet stellen, maar die ons raken in ons hart, hoofd en onderbuik. Nieuwsgierig, moedig en rusteloos gaat ze van de gebaande paden af en zet licht op gebieden waar normaal de schaduw heerst.

Haar ontdekkingsreis resulteert in een voorstelling zoals alleen Wende die kan maken; een concert waarin ze muziek en design versmelt tot zinnenprikkelend totaaltheater. Met schurende teksten, dampende elektronica en klassieke invloeden sleept ze al jaren het vertellende lied van Piaf en Brel de 21e eeuw in. Haar eigenzinnige ideeën dagen haar uit tot het leveren van consequente topkwaliteit en zijn de stuwende kracht achter een permanente zoektocht naar vernieuwing. Dat maakt haar tot één van de meest opzienbarende artiesten van Nederland. Haar albums en voorstellingen werden meermaals bekroond; van meerdere Edisons, de Annie M.G. Schmidtprijs en de Gouden Harp tot een aanstelling als huiskunstenaar van Koninklijk Theater Carré.

De pers over Wende

‘Bij Wende is er geen ontkomen aan’ | De Volkskrant ¬¬¬¬¬

‘Een zingende Wende overtreft al het andere’ | NRC ¬¬¬¬

‘Een klasseavond’ | Telegraaf ¬¬¬¬

‘Wende biedt ieder dwalend mens perspectief’ | Het Parool

‘Strak opgebouwd theaterconcert van zeldzame klasse’ | Theaterkrant ¬¬¬¬

Gerelateerde artikelen met Wende met haar nieuwe show ‘De Wildernis’ terug naar Venlo

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht