Nieuws

Vruchtbare samenwerking tussen De Maaspoort en Grenswerk

Na een zeer succesvolle tweede editie van het Aan de Waterkant Festival maken De Maaspoort Theater & Events en Poppodium Grenswerk zich op voor een serie grote shows dit najaar. Onder andere Wende Snijders, de wereld beroemde zangeres Kim Wilde en schlager-cult-held Heino komen naar Venlo dit najaar!

De beiden podia weten elkaar al jaren te vinden als het gaat om grote samenwerkingen. In gezamenlijkheid worden artiesten van wereldformaat naar Venlo gehaald. Dit najaar staan er weer vier shows op de planning. De zalen van de Maaspoort zijn uitermate geschikt om deze concerten voor veel bezoekers plaats te laten vinden.

 

15 Oktober: Wende Snijders

WENDE presenteert De Wildernis, een volledig nieuwe show in theaters en clubs door het hele land. In samenwerking met een (inter-)nationaal team van gerenommeerde schrijvers en ontwerpers gaat ze op zoek naar antwoorden op vragen die we liever niet stellen, maar die ons raken in ons hart, hoofd en onderbuik. Nieuwsgierig, moedig en rusteloos gaat ze van de gebaande paden af en zet licht op gebieden waar normaal de schaduw heerst.

 

19 November: Airwalk Indoor Trance Festival

Na twee succesvolle edities keert Airwalk dit najaar terug in de Maaspoort. De eerste editie van Airwalk Indoor Trance Festival trok ruim 1800 bezoekers uit meer dan vijftien landen.  Isaac Vissers, initiatiefnemer van Airwalk Events:

“Het trance-publiek is bereid om te reizen voor een bepaalde DJ of line-up. Uit reacties van het publiek bleek dat het festival een internationale vibe heeft. De locatie speelt daar zeker een grote rol in. Alle hotels in de regio waren dan ook volgeboekt in het weekend van 10 november 2018.”

 

26 November: Kim Wilde

Kim Wilde staat met haar Greatest Hits Worldtour in De Maaspoort in Venlo. Wilde is bij het grote publiek bekend van haar hits ‘Kids in America’, ‘Cambodia’ en ‘Anyplace, anywhere, anytime’ (met Nena). De muzikale carrière van Kim Wilde kende in 1981 een stormachtige start, toen ze met ‘Kids in America’ direct een wereldwijde hit scoorde. Meer ‘New Wave’ vuurwerk volgde, zoals de klassiekers ‘Never trust a stranger’, ‘Cambodia’, ‘You keep me hangin’ on’, ‘You came’ en het meeslepende ‘Anyplace, Anywhere, Anytime’, dat ze samen met de Duitse rockartieste Nena zong.

 

17 December: Weihnachtsfest mit Heino

Heino komt in december 2022 terug naar Nederland voor een serie gloednieuwe shows. Deze tour staat in het teken van de decembermaand en je kunt dan ook een kerstspecial verwachten met ‘letterlijk’ veel toeters en bellen. Kerst is een feest voor iedereen, maar met Heino wordt het wel heel bijzonder. Heino is naast auto’s, bier en worst zo’n beetje het bekendste exportproduct van Duitsland geworden. Zijn diepe baritonstem, zijn blonde haren en zijn donkere zonnebril maken hem zo herkenbaar en geliefd.

Want iedereen, zowel jong als oud, houdt van Heino!

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht