Nieuws

Voorronde jury Nu of Nooit 2019 bekend!

Met trots presenteert Pop in Limburg de voorronde jury van Nu of Nooit 2019!
Deze drie professionals uit de Nederlandse muziekindustrie zullen alle vijf de voorrondes aanwezig zijn om te jureren en te beoordelen over wie 1 van de 5 felbegeerde finaleplekken te pakken krijgt.  De jury zal met een kritische blik kijken en luisteren naar de optredens. De vijf finalisten zullen bekend gemaakt worden tijdens de laatste voorronde, in de Nieuwe Nor. De finale vindt plaats op zondag 8 december 2019 in de Muziekgieterij te Maastricht. 

Edis Pajazetovic
Edis Pajazetovic (geboren in Kroatië, opgegroeid in Bosnië en Herzegovina en uiteindelijk in 1997 verhuisd naar Nederland) is al vijftien jaar actief in de Limburgse en internationale popscene. Edis experimenteert veel met geluid, muziek, fotografie en film. Hij is muziekproducent en geluidstechnicus maar vooral muzikant (composer, rapper en gitarist). Op de Balkan heeft hij veel aandacht gekregen voor zijn triphop-projecten. Een van zijn clips werd op MTV Adria maandenlang vertoond, waarvan de track en video door Balkanmuziekcritici gezien werd als het meest experimentele project voor de Balkanmarkt van de afgelopen decennia. Tien jaar lang werkte Edis als geluidstechnicus en muziekproducent bij Muziekgieterij Maastricht, waar hij live studio-opnames heeft gemaakt van o.a. Ben Howard, Spinvis, Marike Jager, Novatsar en Selah Sue. Als tourmanager en FOH ging hij op (inter)nationale tours met Birth of Joy, The Mad Trist, Lesoir, Gotra Ballet, en Red Snapper. Ook deed hij door de jaren heen het geluid op verschillende grotere Nederlandse festivals.Verder heeft Edis in de studio gezeten met bands als Sungrazer, Lesoir, Nachtploeg en gewerkt met producers als Mario Goosens (Triggerfinger), Richard Tair (Red Snapper) en veel meer.

Iris Goessens
Iris Goessens is leadzangeres bij internationaal toerende heavy metal band Spoil Engine. Daarnaast is ze professioneel vocal coach bij Vocal Center waar ze beginnende en gevorderde artiesten begeleidt. Door deze kennis te combineren met haar podiumervaring op kleine en grote podia (Graspop, Wacken Open Air, MIDI festival in China & meer) is ze helemaal klaar voor de Limburgse upcoming acts van Nu of Nooit! Fact: Iris heeft zelf haar eerste podiumervaring opgedaan in de Limburgse popscene door het Popsport traject in 2014.

Pim Bleeker
Na het succesvol afronden van de Rock Academie in Tilburg, speelde Pim Bleeker als bassist bij Hunting the Robot en deed mee als de supportact van Kensington. Het werd al snel duidelijk dat zijn passie voor muziek niet beperkt was tot slechts één muziekstijl, en dat hij een groot aantal verschillende stijlen aannam. Begonnen als trompettist, nu bezig als multi-instrumentalist. Tegenwoordig gebruikt hij zijn passie om een ​​hele reeks muzikale producties te creëren, van grootschalige producties tot commercials.

 

Op donderdag 29 augustus maakten vijf oud-winnaars van Nu of Nooit de geselecteerde acts bekend door middel van vlogs. Uit tientallen aanmeldingen vanuit de gehele provincie werden de vijfentwintig beste acts geselecteerd voor Nu of Nooit 2019. De acts hebben op zakelijk en muzikaal gebied skills meegekregen, middels twee coaching dagen voorafgaand aan de voorrondes. Deze vonden plaats in Poppodium Grenswerk en Conservatorium Maastricht. Nu zullen de vijfentwintig acts de hele maand oktober, verspreid over vijf voorrondes, optreden bij één van de vijf podia verspreid over heel Limburg:

Nu of Nooit 2019 [Voorronde 1] | Poppodium Volt Sittard
Nu of Nooit 2019 [Voorronde 2] Poppodium Grenswerk, Venlo
Nu of Nooit 2019 [Voorronde 3] De Bosuil, Weert
Nu of Nooit 2019 [Voorronde 4] ECI Cultuurfabriek, Roermond
Nu of Nooit 2019 [Voorronde 5] | Nieuwe Nor, Heerlen

 

 

Gerelateerde artikelen met Voorronde jury Nu of Nooit 2019 bekend!

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht