Nieuws

VOLT organiseert buitenfestival: Vrijbrief Festival 2017

Sittard is een buitenfestival rijker. Vrijbrief Festival 2017 zal op 10 juni plaatsvinden op het buitenplein van VOLT. Een festival dat om meerdere redenen uniek is in zijn soort.

Het is de eerste keer dat het poppodium gebruik maakt van haar volledige terrein. Overdag genieten in de buitenlucht en in de avond een afterparty bij Volt binnen. Vrijbrief programmeert een vooruitstrevende combinatie van house en techno dj’s die hun sporen in Nederland al ruimschoots verdiend hebben. Daarnaast werken ze samen met lokale en nationale partners om te zorgen voor een totaalbeleving. Zo kom je ook op het gebied van eten, drinken en cultuur volledig aan je trekken. Er zijn graffiti artiesten, speciaal bier, cocktails, ijs en one-day tattoo artiesten aanwezig om te zorgen voor een onvergetelijk dag.

Dat het concept aanslaat bewezen de eerdere twee indoor edities die stijf uitverkocht waren. Er zijn vooralsnog tickets verkrijgbaar, maar op=op. Tickets zijn verkrijgbaar via: poppodium-volt.nl en vrijbrieffestival.nl

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht