Nieuws

Voice of Holland winnares Maan naar Grenswerk

Zangeres Maan de Steenwinkel speelt op 16 maart 2018 in Grenswerk. Maan is een Nederlandse zangeres die in 2016 het zesde seizoen van de televisieserie Voice of Holland won. Maan deed eerder al een uitverkochte clubtour door Nederland. Kaarten gaan morgenvroeg (zaterdag) om 10.00 in de voorverkoop.

De Steenwinkel was in 2015 deelnemer aan The Voice of Holland. Op 29 januari 2016 won Maan de
finale. De single Perfect World, geproduceerd door Hardwell kwam op 13 februari binnen in de Top 40. Op 1 april 2016 ontving Maan een gouden plaat voor die single uit handen van DJ Hardwell.
Het bijzondere succesverhaal van Maan leest nog steeds als een goed boek. De toen 18-jarige uit Bergen had niet per se een muzikale achtergrond: haar vader en moeder spelen een beetje piano, zelf kreeg ze piano- en dwarsfluitles. Op school deed ze enthousiast mee als er gezongen werd en na het winnen van een plaatselijke talentenjacht met enkele vriendinnen en een pianist ontstond de band Fortuned waarmee Maan optrad op festivals in de buurt. Ze schreef zich in voor de blind auditions voor The Voice of Holland, koos voor Marco Borsato als coach en won.
Daarna volgden de optredens op grote podia, zoals de Amsterdamse Ziggo Dome: drie keer Holland Zingt Hazes, een optreden met de Jostiband, 538 Live XXL en twee keer Let’s Dance betekent dat Maan al zeven keer het enorme podium daar beklom. Na een uitverkochte AM/PM Clubtour is hier het vervolg:
Part 2!
Voorverkoop start 14 oktober om 10.00 via www.grenswerk.nl/agenda/maan

Gerelateerde artikelen met Voice of Holland winnares Maan naar Grenswerk

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht