Nieuws

Vijfde editie van sfeervol Americana festival op Hemelvaartsdag

Vijfde editie van sfeervol Americana festival op Hemelvaartsdag

OSPELDIJK – Na vier uitverkochte edities vindt op donderdag 18 mei voor de vijfde keer het Festival Mijl op Zeven plaats.

Tijdens deze Lustrum editie heeft de organisatie uitgepakt. Het festival is voorzien van een binnen en buitenpodium, diverse foodtrucks en is inmiddels uit zijn regio en nationale muzikale voegen gebarsten met de allerfijnste Americana en Bluegrass uit binnen- en buitenland.

Van de Limburgse americana en countrytrots geïnspireerde Johnny Cash en Bob Dylan Damien van Elburg  die met zijn band de release komt vieren van het in Mei uitkomende debuutalbum “Peace of mind “  tot het vaderlandse vlaggenschip van de bluegrass de Bluegrass Boogiemen  . U kan het 18 Mei allemaal zien !
Internationaal spuugt Mijl op zeven ook niet op hun ambities en heeft onlangs de Bluegrass sensatie uit Italië  The Truffle Valley Boys , Matt Horan met zijn honky tonk country uit de USA , Feestband bij uitstek Rob Heron & The Tea Pad Orchestra uit Newcastle aangekondigd.

Met de laatste internationale acts de wereld in te gooien wordt nog eventjes gewacht.

Maar met deze line-up plaatst dit kleine kenners festival zich alvast op de lijst van meest sensationele Americana, Roots  , country en Blues festival van de lage landen.

Honger naar meer of enthousiast geworden ? Bezoek hun Instagram en beluister de bands en boek en ticket voor Hemelvaartsdag via www.instagram.com/festival_mijlopzeven .

Datum ,Locatie en tickets

Festival Mijl op Zeven vindt ook dit jaar weer plaats  Hemelvaart donderdag op  de Meijelsedijk in Ospel (Gemeente Nederweert). Kaarten koop je via ticketbuy.nl/mijlopzeven.

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht