Nieuws

Vierde editie van Rock op ’t Gras in Brunssum: Wheels, food, beer & bands

In het eerste weekend van de zomervakantie vindt de vierde editie plaats van Rock op ’t Gras in Schutterspark Brunssum. Net zoals bij de geslaagde edities van de vorige jaren, wordt dit festival voor jong en oud gehouden tijdens het Cruise-In CampOut weekend. Een unieke combinatie! Dit jaar met live bands van rockabilly tot rock en een doorlopende car show met Amerikaanse auto’s, oldtimers en andere bijzondere voertuigen. Verder is er een gezellige festival markt en een divers food aanbod. Kortom… alle ingrediënten zijn aanwezig om op vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 juli er weer een top wheels, food, beer & bands summer festival te beleven.

Meer informatie is te vinden op de website: www.rockoptgras.nl. Buiten te gekke live muziek is er nog veel meer te beleven tijdens Rock op ’t Gras. Kijk je ogen uit naar al het moois dat de Cruise-In car show te bieden heeft. Hot rods, Caddilacs, Pickups, trucks, classic cars en andere bijzondere voertuigen. De Cruise-in CampOut brengt een geweldige sfeer in het Schutterspark. Lekkere trek? Dan zit je ook goed bij Rock op ’t Gras want er is volop food aanbod tijdens ons festival. Friet, snacks, barbecue, broodjes of een verkoelend ijsje? Het is er allemaal.. Rock op ’t Gras is meer dan alleen een muziekfestival! Initiatiefnemers, organisatoren en locatie Rock op ‘t Gras is een initiatief van Hot Rod Riot, die tevens de rol van gastheren vervullen tijdens het festival. De organisatie, programmering en promotie van het event wordt gedaan door Wonna.nl.

Het CampOut weekend waarin Rock op ’t Gras plaats vindt, is een activiteit van de Cruise-In, die elke donderdagavond in de zomermaanden een autotreffen houden in Hoensbroek op de markt. Samen met de prachtige locatie Schutterspark Brunssum worden de handen ineen geslagen om van Rock op ’t Gras weer een onvergetelijke happening van te maken!

Wanneer? 6, 7 en 8 juli 2018
Waar? Schutterspark, Heidestraat 20 in Brunssum
Hoe laat? Vrijdag open vanaf 19 uur, aanvang eerste band 20 uur.
Zaterdag open: 13 uur, aanvang eerste band: 14 uur, einde 00.30 uur Zondag open om 13 uur , aanvang eerste band 14 uur, einde 22 uur
Wat kost dat? De entree aan de kassa is € 10,00 per persoon per dag,
of € 15,– voor een weekendticket (alleen verkrijgbaar in de vvk via de website)
Parkeren? Er zijn 2 parkeerterreinen beschikbaar (gratis)

Kinderen tot 14 jaar mogen onder begeleiding gratis naar binnen! 

Kijk op www.rotg.nl voor routes, openbaar vervoer en alle overige info.

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht