Nieuws

Vertegenwoordig jij Limburg op het Regio Songfestival?

Zaterdag 9 november organiseren alle regionale omroepen het tweede Regio Songfestival. Vertegenwoordig jij onze provincie?

Dankzij de overwinning van onze inzending van 2023, Emmy Ackermans, zal de tweede editie van het Regio Songfestival dit jaar plaatsvinden in Maastricht. Het Theater aan het Vrijthof wordt dé locatie van de spectaculaire liveshow. L1 gaat hiervoor weer op zoek naar hét zangtalent van Limburg. Misschien ben jij dat wel! De aanmelding is vanaf vandaag weer geopend.

Vanaf donderdag 9 mei 2024 is het via deze link mogelijk om je aan te melden. Vul alle gegevens in en stuur (via WeTransfer) een .wav-bestand van jouw liedje naar regiosongfestival@L1.nl. Aanmelden kan tot en met zondag 11 augustus 2024.

Vervolgens buigt een vakjury zich over alle liedjes en wordt er een selectie gemaakt. Deze selectie wordt maandag 19 augustus bekendgemaakt op L1.nl/regiosongfestival.
Daarna is het de beurt aan het publiek! Van 26 augustus tot en met 1 september kan er via de online kanalen van L1 gestemd worden. Hoe precies gestemd kan worden wordt later bekend op L1.nl/regiosongfestival. In de week van 2 tot en met 6 september maken we de winnaar, die Limburg mag vertegenwoordigen, bekend.
Dus, wil jij dit jaar onze provincie vertegenwoordigen? Lees dan eerst het reglement van het Regio Songfestival 2024 en meld je dan aan via deze link.

De finale op zaterdag 9 november in het Theater aan het Vrijthof is live te volgen op L1 TV en via alle andere regionale omroepen van Nederland.

Bekijk het originele artikel op de website van L1

© L1 (Dion Moonen)

 

Gerelateerde artikelen met Vertegenwoordig jij Limburg op het Regio Songfestival?

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht