Nieuws

Venray on Stage 2.0: Handed, Battersea en Cynbel

Op 14 oktober as. vanaf 19.30u wordt de kleine zaal van Schouwburg Venray omgetoverd tot pop/rockpodium. Een samenwerking van Schouwburg Venray, Etan Huijs en Cultura Venray. Dit keer met lokale toppers Battersea & Handed, en Cynbel: bekend van de Popronde en 3FM. Bij zijn = meemaken!   

Op het programma staan drie bands, die allemaal invloeden halen uit de pop/rock. Battersea wil je deze avond niet missen: lokaal talent ten top. In de hoek van AC/DC, Slayer, de gitaren van Kings of Leon. Daarnaast laat Cynbel zien dat goede liedjes aan het begin staan van het verhaal. Bekend van onder andere de Popronde, liveoptredens bij 3FM en Radio 1. Voordat ze te groot zijn om nog te kunnen boeken, kun je deze avond van ze genieten in onze eigen Venrayse schouwburg. En last but not least Handed, de band rondom Stef Classens, treedt op tijdens de tweede editie van Venray on Stage. Handed brengt liedjes die recht uit het hart komen en die recht naar het hart van de luisteraar golven. Liedjes die zich niet laten dwingen door tijd of plaats, maar door emotie en onbevangenheid. Na Paradiso, Nieuwe Nor en Paard van Troje, staan ze eindelijk in Venray tijdens Venray on Stage 2.0.

Kortom, alle ingrediënten voor een perfect avondje uit. Bestel snel kaartjes à €5,- per stuk via de site van Schouwburg Venray en kom genieten!

Gerelateerde artikelen met Venray on Stage 2.0: Handed, Battersea en Cynbel

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht