Nieuws

VAN DIK HOUT IN NAJAAR 2019 NAAR POPPODIUM VOLT

SITTARD – Van Dik Hout gaat dit najaar op clubtour, zo werd eerder deze week aangekondigd. De band bestaat dit jaar vijfentwintig jaar en viert dat met een nieuw album en een tour langs Nederlandse clubs, waaronder Poppodium Volt op 30 november. De tour volgt op het succes van de clubtour in mei welke geheel is uitverkocht. Tickets voor het concert gaan vrijdag 26 april om 10:00 uur online in de verkoop.

Van Dik Hout beleeft een succesvol jaar nadat single ‘Eén nacht eeuwigheid’ Topsong werd op NPO Radio 2 en de clubtour die de band voor mei aankondigde snel uitverkocht raakte. Vorige week verscheen de nieuwe single ‘Goud Uit Het Niets’ als voorloper op het nieuwe album wat dit najaar uitkomt. “Het is heel leuk dat het 25-jarig jubileum zo goed ontvangen wordt en we voor uitverkochte zalen spelen. Naast de hits hebben we veel plezier in het spelen van het nieuwe album wat dit najaar uitkomt. Daar gaan we dus ook lekker mee door dit najaar in het hele land. We kijken er naar uit!”, aldus zanger Martin Buitenhuis.

Van Dik Hout is een van de meest toonaangevende bands van de Nederpop. De band brak in 1994 door met ‘Stil In Mij’ en scoorde later ook hits als ‘Alles Of Niets’ en ‘Tot Jij Mijn Liefde Voelt’. Als gelegenheidsformatie De Poema’s met Acda & de Munnik werden grote hits gescoord als ‘Mijn Houten Hart’ en ‘Zij Maakt Het Verschil’. Van Dik Hout stond op festivals als Pinkpop, Lowlands en Concert at SEA en deed talloze club en theatertours door Nederland. In 2002 speelden ze op het huwelijksfeest van koning Willem-Alexander en koningin Maxima in de Amsterdam Arena.

Van Dik Hout – zaterdag 30 november – Grote Zaal – Poppodium Volt. Tickets zijn verkrijgbaar via onze website https://poppodium-volt.nl/programma/939-van-dik-hout-30-11-2019 (€20,00) of aan de deur op de avond zelf (€22,50). Deuren open: 20:00 – start programma: 21:00.

Gerelateerde artikelen met VAN DIK HOUT IN NAJAAR 2019 NAAR POPPODIUM VOLT

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht