Nieuws

Uitreiking Limburgse Popprijzen tijdens feestelijke (her)opening Nieuwe Nor

Op donderdag 10 maart 2022 vindt het jaarlijkse Limburgse Popprijzengala plaats in poppodium Nieuwe Nor te Heerlen. Het wordt een speciale editie: met een nieuwe Popprijs-categorie, de opening van poppodium Nieuwe Nor, een speciaal optreden van The Dirty Daddies en diverse optredens in en rond het gebouw. De avond wordt live uitgezonden op L1 TV en is gratis toegankelijk.

De Limburgse Popprijzen worden dit jaar voor de derde keer uitgereikt aan artiesten, ondernemers en/of organisaties die in 2021 de meest significante bijdrage hebben geleverd aan de Limburgse popmuzieksector. Nieuw dit jaar is de categorie ‘Young Professional’. Met deze categorie wil Pop In Limburg jonge ambitieuze ondernemers ‘achter de schermen’ in de spotlight zetten. De Limburgse Popprijzen komt hiermee op een totaal van vier categorieën (Beste Artiest, Beste Muziekorganisatie, De Belofte én de Young Professional). De uitreiking van de Limburgse Popprijzen wordt live uitgezonden van 19:00 tot 20:00 uur op L1 TV.

Daarnaast zal er deze avond voor het eerst livemuziek klinken vanuit de nieuwe, grote zaal van poppodium Nieuwe Nor. In en om het pand kan het publiek genieten van diverse optredens, met als klap op de vuurpijl natuurlijk een spectaculaire visuele show van The Dirty Daddies. Hiervoor is de kaartverkoop nu van start gegaan. Meer over de opening van poppodium Nieuw Nor en kaartverkoop, leest u hier.

De Limburgse Popprijs
De Limburgse Popprijzen zijn jaarlijks terugkerende awards die worden uitgereikt aan Limburgse acts, artiesten, ondernemers en organisaties die in dat jaar de meest significante bijdrage hebben geleverd aan de Limburgse popmuziek. Een externe commissie, bestaande uit professionals uit de Limburgse en Nederlands muziekindustrie, zal zich buigen over alle inzendingen. Onder leiding van voorzitter Kiki van Aubel worden alle genomineerde kandidaten besproken en worden er voor elke categorie drie acts en organisaties genomineerd. Daarna zal elk commissielid vanuit de genomineerden een persoonlijke winnaar selecteren.

Welke artiesten, organisaties en/of ondernemers genomineerd zijn voor de Limburgse Popprijs 2021 wordt bekendgemaakt op  7 februari aanstaande.

Voor meer informatie over de Limburgse Popprijs, gaat u naar www.limburgsepopprijs.nl.
Voor meer beeldmateriaal van de Limburgse Popprijs, gaat u naar www.limburgsepopprijs.nl/pers 

Gerelateerde artikelen met Uitreiking Limburgse Popprijzen tijdens feestelijke (her)opening Nieuwe Nor

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht