Nieuws

Tweewekelijkse talkshow ‘Het Voorprogramma’ gaat van start

Naar aanleiding van de huidige Corona-crisis is Pop in Limburg een nieuw project gestart. Een twee wekelijkse talkshow zal inzicht geven over welke impact deze crisis heeft op de Limburgse popsector. Maar we kijken ook naar de toekomst! Welke ideeën zijn er en wat is er wél mogelijk. Aanstaande donderdag 21 mei zal de eerste talkshow live van start gaan om 20:00 uur.

In de eerste aflevering gaat Rian Moonen (L1) vanaf 20:00 uur live in gesprek met managers en boekers uit de (pop)sector. Ze zal in gesprek gaan met: Jules Weijers (Heads Up); René Beerens (Momentum Agency); Hermann ‘Houbie’ Houben (No Milk Today) en Pien Feith (Friendly Fire). Klik hier voor de Zoom-link.

Mensen die niet actief zijn in de (pop)sector, hebben vaak geen idee waar professionals mee bezig zijn en hoe zij hun geld in deze industrie verdienen. Het Voorprogramma zal  enerzijds de verschillende rollen/posities van professionals in de sector inzichtelijk maken. Anderzijds komt de impact van de crisis op de sector en de daarin actieve mensen duidelijker naar voren. Succesvolle ondernemers/zzp’ers in de Limburgse industrie die zowel nationaal en internationaal goed werk verrichten zijn een voorbeeldfunctie voor opkomende talentvolle Limburgse organisatoren, managers en technici in spé.

Het Voorprogramma zal viermaal plaatsvinden waarbij Rian Moonen, als gespreksleider het gesprek aan gaat met 3 á 4 professionals uit de (pop)sector. Gezien de huidige situatie zullen alle panelleden vanuit thuis in gesprek gaan met Rian. Rian neemt in een gezellige setting plaats in het kantoor van Pop in Limburg. Het Voorprogramma zal live te volgen zijn via het platform ZOOM Webinar. Het publiek heeft de mogelijkheid om direct (gratis) deel te nemen aan de talkshowsessie. Daarnaast zal de uitzending gestreamd worden naar de Facebookpagina van Pop in Limburg.

Het Voorprogramma #1: donderdag 21 mei, 20:00 uur 

De andere talkshows zullen op de volgende data plaats vinden:
Het Voorprogramma #2 – 4 juni 2020
Het Voorprogramma #3 – 18 juni 2020
Het Voorprogramma #4 – 2 juli 2020

Gerelateerde artikelen met Tweewekelijkse talkshow ‘Het Voorprogramma’ gaat van start

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht