Nieuws

Tweede editie Grenswerk Open Air wederom succesvol

De tweede editie van Grenswerk Open Air heeft ruim 4300 bezoekers getrokken. Verdeeld over twee dagen speelden vier acts in openluchttheater de Doolhof in Tegelen. Golden Earring was de headliner op donderdag en op vrijdag sloot speelde Racoon in Tegelen.

Grenswerk Open Air is een samenwerkingsverband tussen Poppodium Grenswerk en Double Track. De organisatie is zeer tevreden over het aantal bezoekers en de sfeer tijdens beide dagen. De legendarische Nederlandse rockband Golden Earring pakte het publiek op donderdag in met klassiekers als When The Lady Smiles, Radar Love en Twilight Zone. Daarvoor had The Grand East het publiek al goed opgewarmd.

De tweede dag werd afgetrapt door Rachel Louise. Daarna sloot Racoon de tweede dag af met een keur aan nummers uit het omvangrijke oeuvre van de band.

Beide dagen is er geen druppel regen gevallen en waren het weer schitterende zomeravonden in De Doolhof. De organisatie ziet er naar uit om volgend jaar een nieuwe editie te organiseren.

Vandaag staat de Hollandse avond Viva Hollandia op de planning in De Doolhof en morgen speelt K3 in het uitverkochte openluchttheater in Tegelen.

Foto Racoon  door fotograaf Sharik Derksen

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht