Nieuws

Trijntje Oosterhuis in Grenswerk

Concert in Grenswerk bijna uitverkocht

Trijntje Oosterhuis geeft volgende week optreden in Grenswerk

Volgende week vrijdag 1 november geeft Trijntje Oosterhuis een concert in Grenswerk. De Nederlandse zangeres brak in de jaren negentig door met haar broer Tjeerd Oosterhuis in Total Touch. Later is zij met veel succes een solocarrière begonnen. Er zijn nog enkele tickets beschikbaar voor het optreden via www.grenswerk.nl en de verschillende voorverkooppunten. 

Van 2012 tot en met 2014 was ze coach bij The Voice Of Holland. In 2015 nam ze deel aan het Eurovisiesongfestival. Haar laatste album ‘Dit Is Voor Mij’ werd geproduceerd door Jett Rebel. Ter ere van dit album is ze nu bezig aan een clubtour door het hele land.

Op haar nieuwe album ‘Dit Is Voor Mij’ schrijft ze onder meer samen met Alain Clark, Diggy Dex, Vieze Fur van de Jeugd van Tegenwoordig, Glen Faria en Linde Schöne. Daarnaast is het album geproduceerd door Jett Rebel. Een combinatie van oude rotten en jong, nieuw talent. Voor Trijntje was het maken van dit album een bijzonder proces. Ze werkte samen met muzikanten die deels uit een andere generatie komen, maar een belangrijk verwantschap delen: dezelfde muzikale roots en een grote passie voor muziek.
Trijntje over haar begintijd bij Total Touch en deze nieuwe tour:

‘Daar heb ik de basis gelegd waar vanuit ik verder kon groeien. Nu 25 jaar later blik ik terug op mijn carrière en ga ik terug naar dat gevoel van vroeger. Deze nieuwe tour staat in het teken van mijn muzikale roots: met een band op het podium, muziekmaken en popliedjes zingen. Ik wil het intiem houden, ik ben dicht bij het publiek, maar het publiek is ook dicht bij mij.’

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht