Nieuws

TrapLab Radio gaat live

Kick-off online radiostation en platform in Venlo

Op 4 september vindt de kick-off van TrapLab Radio plaats. TrapLab Radio is een online radiostation & livestream opgericht door een aantal jonge danceliefhebbers uit Venlo. Iedere vrijdag van 15:00 tot 21:00 is er een livestream, live vanuit Poppodium Grenswerk. TrapLab Radio wordt mede mogelijk gemaakt door Pop in Limburg.

TrapLab Radio is een thuishaven voor dj’s, producers, collectieven maar vooral voor de liefhebber van elektronische muziek (Een greep uit de genres : Hiphop, House, Drum&Bass, Techno etc). TrapLab Radio vindt plaats in een volledig omgetoverde oefenruimte in Poppodium Grenswerk. Hier wordt iedere vrijdag van 15:00-21:00 een programma gemaakt dat thuis op de bank via een stream of live vanuit Grenswerk met een hapje/drankje bij de oefenruimte gevolgd kan worden. TrapLab Radio kan bezocht worden door via het cafe naar verdieping 0 te lopen. Uiteraard worden binnen en buiten de oefenruimte de regels omtrent het corona virus nageleefd.

Het programma wordt samengesteld door de host Jelle van Marcke en de danceprogrammeur Lieke Lenders van Grenswerk. Ook is het mogelijk voor dj’s/producers om zich aan te melden voor een plek in de show.

“Ons streven is om lokaal en regionaal elektronisch talent op de kaart te zetten en onderling verbintenis te creëren tussen dj’s, producers & collectieven. Op de lange termijn willen we de elektronische muziekscene in Limburg op de kaart zetten en laten zien wat de Zuiderlingen allemaal in huis hebben”. – “aldus de initiatiefnemers Jelle van Marcke en Lieke Lenders”.

 

Gerelateerde artikelen met TrapLab Radio gaat live

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht