Nieuws

Tot overmaat van ramp – Toneelgroep Maastricht en PLT presenteren cultuurproject samen met L1

In deze tijden waarin theaters, poppodia, kunstvakopleidingen, musea en filmhuizen in beperkte mate of in aangepaste vorm zijn geopend, presenteren Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en regionale omroep L1 vanaf woensdag 13 mei Tot overmaat van ramp. Een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Het tv-programma is iedere woensdag en zondag te zien om 15.30, 17:00 en 22:00 uur.

Tot overmaat van ramp is zowel een tv-programma als een online project. Het 26 minuten durende tv-programma bestaat uit interviews met mensen uit het culturele veld, optredens van kunstenaars en muziek van aanstormende bands en muzikanten. De optredens worden ook verspreid via de online kanalen van Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1. Samen goed voor honderdduizenden volgers (#TOVR).

Het programma wordt samengesteld door Toneelgroep Maastricht en L1. De presentatie en interviews worden verzorgd door Michel Sluysmans en Servé Hermans, artistiek leiders van Toneelgroep Maastricht. Gasten zijn onder andere de bands Solomon en Anna Nita, museumdirecteur Stijn Huijts, zanger Jack Poels, theatermaker Lieke Benders, dichter Merlijn Huntjens, sopraan Floor Bosman en violist Enzo Kok. De opnames vinden plaats in Parkstad Limburg Theaters in Heerlen, van kleedkamer en foyer tot podium in de grote-zaal-zonder-publiek. Uiteraard worden alle maatregelen ter bestrijding van het corona-virus strikt nageleefd.Met lokale artiesten aan boord, ons mooi theater dat weer even in de kijker staat, is dit een absolute aanrader. Kijken dus op L1 iedere woensdag en zondag!

Klik hier op de eerste aflevering terug te kijken!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=804&v=35MuOFycXnc&feature=emb_logo

 

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht