Nieuws

Tot overmaat van ramp keert terug!

In het programma ‘Tot overmaat van ramp’ treden verschillende Limburgse artiesten op voor een groot (online) publiek. Op bijzondere wijze presenteren de artiesten zich aan het publiek en brengen zij zo de evenementensector onder de aandacht. Het TV-programma is tot stand gekomen door een samenwerking tussen Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 Limburg. Deze partijen wilden er alles aan doen om de evenementensector levende te houden. Doormiddel van optredens op een dak, in een lege zaal of zelfs door middel van spiegelinterviews zorgt ‘Tot overmaat van ramp’ ervoor dat er ook ruimte is voor entertainment in deze Corona crisis.

Het eerste seizoen werd geïntroduceerd met artiesten zoals; Jack Poels, Solomon, Mami Izumi, Roshanak, Emil Szarkowicz, Brigitte Heitzer, Chantal Janzen, Huub Stapel, Merlijn Huntjens, Lieke Benders, Sef Thissen en nog veel meer opkomende en talentvolle artiesten. Zij wisten bijzondere optredens/interviews neer te zetten op de Limburgse televisie en het (online) publiek te entertainen.

Een tweede seizoen is dan ook, sindskort, van start gegaan. De deelnemers van het tweede seizoen zijn grotendeels tot stand gekomen door de muzikale programmering van Pop in Limburg. De deelnemers van seizoen 2 zijn onder andere; Peul Jan, Suzan Seegers, Elle Hollis, Slava’s Snowshow, Michel Sluysman, Janine Kitzen, Cor Bakker, A Minor Problem, Cultura Nova, Rob Mennen, Etan Huijs, Marjon Lambriks, Dishwasher_, Zonzo Zie, Ar-Jane, Gé Reinders, Endeavour, Balsam, Beppie Kraft, Martin Sillen, Floortje Hover, Leon Verdonshot, Tizaan Alphonso, Planet Beethoven, Bart Storcken, Petra Stienen, Couple, Blabbermouf, Ger Koopmans, MADOUX en Mami Izumi. Oftewel; een handjevol spectaculaire optredens die elke zondag te zien zijn op de Limburgse televisie. De eerste twee afleveringen van seizoen twee waren dan ook wederom een groot succes. Zo gaf ‘A Minor Problem’ een energieke show weg en las Peul Jan een komisch verhaal voor aan het publiek. Seizoen twee van ‘Tot overmaat van ramp’ beloofd veel goeds.

Elke zondag om 14:00, 16:00 en 21:00 uur is er een gloednieuwe aflevering te zien van ‘Tot overmaat van ramp’ op L1 Heb je uitzending gemist? Op woensdag en vrijdag om 21:00 zijn er herhalingen te zien op L1 TV. Voor een volledig overzicht Klik hier! 

 

Gerelateerde artikelen met Tot overmaat van ramp keert terug!

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht