Nieuws

TITANIC de musical komt naar Limburg

Met meer dan 800 voorstellingen op Broadway behoort TITANIC de musical tot de grootste musicalsuccessen van het afgelopen decennium. 25 jaar na de première van Titanic op Broadway komt de musicalhit en winnaar van Tony Awards voor Beste Musical terug naar Nederland. Een meeslepend verhaal over hoop, liefde en ambitie. Deze indrukwekkende musical met iconische muziek, een live-orkest en een 25 man sterke cast (o.a. René van Kooten, Richard Spijkers en Mariska van Kolck) is het komende seizoen te zien in Heerlen, Maastricht en Venlo. De kaartverkoop start maandag 10 mei vanaf 09.00 uur waarbij het publiek tot en met 31 mei ‘early bird voordeel’ krijgt in de periode van maandag 10 t/m maandag 31 mei.

Het verhaal
10 april 1912. Het grootste en meest luxe passagiersschip ter wereld vertrekt uit de haven van Southampton met bestemming New York. Aan boord 1301 passagiers en 941 bemanningsleden. Onwetend van het lot dat hen wacht. Wat begon als een reis vol toekomstdromen, romantiek en luxe, ontaardt in een strijd met het water.

Droom mee met de derdeklaspassagiers over een nieuw leven in Amerika en zie hoe de eersteklaspassagiers zich wentelen in grenzeloze luxe. Maak kennis met reder Ismay die geschiedenis wil schrijven maar kapitein Smith tot wanhoop drijft, en ontwerper Andrews die beseft dat hij een kapitale ontwerpfout maakte.  In deze grootse musicalproductie met live-orkest beleeft u de laatste dagen en uren van het meest legendarische schip ter wereld. De musical met muziek en liedteksten van Maury Yeston en een script van Peter Stone won vijf Tony Awards (waaronder de awards voor beste musical en beste muziek) en een Drama Desk Award.

Gezamenlijke actie: early bird voordeel!
De drie Limburgse theaters willen het publiek graag een hart onder de riem steken in deze bijzondere tijd waarin veel zaken zoals gezondheid en financiën niet meer vanzelfsprekend zijn. Daarom is gezamenlijk besloten om de entreeprijzen van TITANIC de musical tot en met 31 mei te verlagen! Het voordeel loopt op tot wel 10 euro per ticket (sterrang) voor de ‘early birds’ die snel beslissen om tickets te kopen voor deze indrukwekkende musical en ons daarmee hun vertrouwen geven. Dat vertrouwen belonen wij graag.

Start kaartverkoop
De early bird periode gaat maandag 10 mei van start (09.00 uur) en eindigt op maandag 31 mei. Na deze datum hanteren de theaters weer de reguliere prijzen. De theaters werken ieder met een eigen ticketingsysteem en rangenstelsel waardoor prijzen onderling verschillen. Daarom verwijzen we u voor de praktische informatie en de ins en outs van deze actie graag naar de websites van de individuele theaters:

Parkstad Limburg Theaters (Heerlen)
Speelperiode: maandag 20  t/m zondag 26 december 2021 (diverse tijden)
Website: https://www.plt.nl/programma/titanic-de-musical/21-12-2021-20-00

Theater aan het Vrijthof (Maastricht)
Speelperiode: maandag 27 t/m donderdag 30 december 2021 en zondag 2 januari 2022 (diverse tijden)
Website: http://www.tahv.nl/titanic

De Maaspoort Theater & Events (Venlo)
Speelperiode: woensdag 23 t/m zondag 27 maart 2022 (diverse tijden)
Website: https://www.maaspoort.nl/programma/titanic/23-03-2022-20-15/

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht