Nieuws

TINO MARTIN MAAKT TOUR LANGS ZES SPECIAAL GEBOUWDE THEATERS IN CORONATIJD

Theatertour ‘Voor Iedereen’ van Tino Martin in M-theater
Maastricht – Tino Martin geeft dit najaar concerten in Nederland onder de titel Voor Iedereen. De zanger verzorgd een avondvullend programma in Utrecht, Maastricht, Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Den Bosch. In alle steden worden de zalen coronaproof ingericht en wordt er een theatersetting met zitplaatsen gebouwd. Kaarten voor de shows gaan aanstaande donderdag 24 september om 10.00 uur in de verkoop.

Nieuwe tour Voor Iedereen
Tino Martin brengt vrijdag 25 september zijn nieuwe album Voor Iedereen uit. ‘Ik heb er heel veel zin in om weer met mijn band op pad te gaan door Nederland. We hebben mooie locaties gevonden waar we iedereen een veilige en gezellige avond uit kunnen bezorgen. Naast liedjes van mijn nieuwe album Voor Iedereen komen natuurlijk ook de grote hits voorbij. Ik kan niet wachten!’, aldus Tino Martin.
In Nederland brak Tino Martin door met hits als Zij Weet Het, Jij Liet Me Vallen, Later Als Ik Groter Ben en Laat Me Leven. Tino Martin ontving twee Edison Awards voor zijn muziek en de Sena Performers Award. Hij gaf eerder twee concerten in de Ziggo Dome en een uitverkocht concert voor 25.000 fans in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Vrijdag 25 september komt zijn nieuwe album ‘Voor Iedereen’ uit.

M-theater vanaf 21 oktober t/m 31 december in MECC Maastricht
Vanaf dit najaar krijgt Maastricht een nieuwe theaterzaal erbij: M-theater. In de Zuidhal van MECC Maastricht wordt een pop-up theater gerealiseerd dat coronaproof is en veilig voor bezoekers en artiesten. Het theater biedt plaats aan 1250 bezoekers. Voor dit unieke project hebben Theater aan het Vrijthof en MECC Maastricht de handen in elkaar geslagen. De initiatiefnemers hopen op deze manier in de culturele sector tegemoet te komen aan de nood aan speelplekken met voldoende bezoekerscapaciteit waarbij de 1,5 meter afstand- en de coronamaatregelen in acht worden genomen. Het nieuwe M-theater zal minimaal 25 extra voorstellingen presenteren, naast de voorstellingen in Theater aan het Vrijthof. Het programma van het M-theater bestaat uit voorstellingen van grote, bekende namen uit de werelden van cabaret en comedy, pop, musical en show. Inmiddels hebben OG3NE, Najib Amhali, Nick en Simon, Jeroen van der Boom, Stef Bos, Rob de Nijs, HAEVN, Tineke Schouten, Patrick Laureij, VanVelzen, Het Metropole Orkest, Dutch Eagles en Pink Project hun deelname bevestigd. De deuren gaan open vanaf 21 oktober tot (vooralsnog) 31 december 2020.

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht