Nieuws

This is Jackson brengt THRILLER in clubtour

This is Jackson maakt in januari en februari 2019 een clubtour langs veertien popzalen in Nederland rond het album THRILLER. Tijdens This is Jackson’s THRILLER komen alle nummers van het iconische album uit 1982 voorbij, aangevuld met andere hits van Michael Jackson. THRILLER is met 60 miljoen exemplaren het best verkochte album allertijden. Alleen al in Nederland ging THRILLER meer dan één miljoen keer over de toonbank.

THRILLER is een icoon in de popmuziek, grensverleggend op alle vlakken. Het album katapulteerde Michael Jackson naar ongekende roem. In januari en februari 2019 staat THRILLER centraal tijdens de clubtour van This Is Jackson. De negenkoppige band (plus vijf danseres en danseressen) gaat dit iconische album live spelen. Geen minuut gaat verloren, alle knallers zoals Billy Jean, Human Nature, PYT, Beat It en Thriller komen voorbij.

Het podium wordt volledig in de spooky halloween stijl van de Thriller-video aangekleed, ondersteund met op maat gemaakte visuals. In dat decor speelt de band alle nummers van THRILLER, afgewisseld met een reeks grote hits uit de rest van Jackson’s carrière.

This Is Jackson

 

Sinds 2016 brengt deze club een ode aan The King Of Pop. Gewapend met een internationale negenkoppige liveband met Monty Wells (USA – montywellsmusic.com) op zang, aangevuld met vier top dansers én tweevoudig finalist van Turkey’s Got Talent – Fatih Kilci als Michael Jackson danser.

This Is Jackson’s THRILLER Clubtour 2019

Vrijdag 4 januari            GEBOUW T Bergen op Zoom
Zaterdag 5 januari         BIBELOT DORDRECHT
Vrijdag 11 januari          GEBR DE NOBEL Leiden
Zaterdag 12 januari       EFFENAAR Effenaar
Vrijdag 18 januari          MUZIEKGIETERIJ Maastricht
Zaterdag 19 januari       GRENSWERK Venlo
Vrijdag 25 januari          VICTORIE Alkmaar
Zaterdag 26 januari       METROPOOL Hengelo
Vrijdag 1 februari          LUXOR Arnhem
Zaterdag 2 februari       NEUSHOORN Leeuwarden
Vrijdag 8 februari          HEDON Zwolle
Zaterdag 9 februari       P60 Amstelveen
Zaterdag 16 februari     FLUOR Amersfoort
Zaterdag 23 febuari      W2 Den Bosch

Meer informatie: johan@thisisjackson.nl / 0648262404

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht