Nieuws

The Ten Bells brengt hun debuut EP uit en speelt op Pinkpop 2017

THE TEN BELLS RELEASE SHOW!

De Zuid-Limburgse garage blues-rock band THE TEN BELLS, winnaar van Nu of Nooit 2016 en tevens dé openingsact van Pinkpop 2017, viert op vrijdag 23 juni a.s. de release van hun EP ‘Hear Ye, in HD’ in Poppodium Nieuwe Nor te Heerlen. Op deze avond zal de EP voor het eerst in fysieke vorm te koop zijn. De EP werd opgenomen in de Galloway studio te Nijmegen. De avond zal geheel in het teken staan van de nieuwe EP en wordt muzikaal aangekleed door verschillende optredens van collega artiesten!

EEN VERHAAL ALS UIT EEN JONGENSBOEK!

De bandleden, Sven Vek (zanger), Bert Luja (bassist), Wesley Ferfers (drummer) en Robbert Blondeau (gitarist) zijn uitermate trots op de successen die de relatief jonge band binnen een jaar tijd geboekt hebben. Precies, pas één jaar actief en nu al zo succesvol. Na de overwinning van Nu of Nooit 2016 is de band in een muzikale stroomversnelling geraakt. Met optredens in een vol Paradiso, op Eurosonic/Altersonic en tijdens tal van voorprogramma’s van o.a. St. Tropez, Black Box Revelation is het op zaterdag 3 juni 2017 pas echt ‘D-day’ voor de heren van The Ten Bells. Dan staan ze namelijk in Landgraaf op het podium van Pinkpop om het bekendste festival van Nederland te openen.

Zanger Sven Vek; “The Ten Bells bestaat net één jaar, als je kijkt naar de dingen die wij nu al gedaan hebben, is dit eigenlijk best bizar. Optredens op toffe locaties en bekende festivals, in voorprogramma’s staan bij bekende artiesten en zelfs een eigen EP en single uitbrengen. Hiervan hebben we niet eens durven dromen. Vandaar dat wij dit samen met onze fans willen vieren op vrijdag 23 juni 2017 tijdens de EP presentatie in Poppodium de Nieuwe Nor in Heerlen”.

SINGLE “COMMENCE” en EP “HEAR YE, IN HD” DIGITAAL TE BELUISTEREN!

Zowel de nieuwe single “Commence” alsmede de nieuwe EP “Hear Ye, in HD” zijn vanaf 26 mei digitaal te bewonderen. De single “Commence” kwam uit op 19 mei en de EP “Hear Ye, in HD” zal vanaf 26 mei digitaal beluisterd kunnen worden.

LIVE

Zaterdag 3 juni Pinkpop, Landgraaf,  Limburg Stage 14.30 – 15.15
Vrijdag 23 juni De Nieuwe Nor, Heerlen
The Ten Bells – Commence 

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht