Nieuws

The Ragtime Rumours Brengen Laatste EP ‘Noord’ uit: Het Slotstuk van Een Vierluik

Zuid-Nederlandse bluesband The Ragtime Rumours brengt hun laatste studio EP uit op 31 mei. Deze release markeert het afsluitende deel van een uniek vierluik, bestaande uit ‘Oost’, ‘Zuid’, ‘West’ en nu ‘Noord’, en symboliseren niet alleen de geografische diversiteit, maar ook de muzikale variëteit en artistieke groei van de band. Elke EP heeft zijn eigen unieke sound en thematiek, waardoor fans een breed scala aan muzikale invloeden en stijlen hebben kunnen ervaren.

The Ragtime Rumours, bekend om hun energieke optredens en kenmerkende blues verbasteringen, hebben in de afgelopen jaren een stevige reputatie opgebouwd binnen de blues scene. Hun muzikale veelzijdigheid en creatieve benadering van traditionele blues hebben hen een loyale schare fans opgeleverd, zowel nationaal als internationaal.

De release van ‘Noord’ komt echter met een bittersweet ondertoon, aangezien The Ragtime Rumours op 30 december jongstleden besloten hebben te stoppen. Na jaren van toewijding en passie heeft de band ervoor gekozen om hun muzikale reis af te sluiten. Met ‘Noord’ bieden zij hun fans een laatste muzikaal geschenk en een waardige afsluiting van hun indrukwekkende carrière.

Fans en muziekliefhebbers kunnen ‘Noord’ vanaf 31 mei beluisteren via alle grote streamingdiensten. Deze laatste EP belooft een prachtige samensmelting van de rijke muzikale erfgoed van The Ragtime Rumours te zijn, en een passende finale voor een band die een blijvende impact heeft gehad op de blueswereld.

Gerelateerde artikelen met The Ragtime Rumours Brengen Laatste EP ‘Noord’ uit: Het Slotstuk van Een Vierluik

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht