Nieuws

The Playground Residence gaat naar Polen!

Beste professionele muzikant,

Na twee zomeredities in Berlijn, breiden we The Playground Residence deze winter uit naar Sopot in Polen. Op een prachtige plek, direct aan de Oostzee maken we een residentie voor twintig professionele muzikanten. Van 19 tot 29 februari staat alles in het teken van samen muziek maken, ideeën uitwisselen, opladen, netwerken en bovenal: jezelf zijn.

Deze editie is speciaal voor Oekraïnse, Poolse, Duitse en Nederlandse makers die actief zijn in het Europese werkveld. We moedigen professionele muzikanten die de kruisverbanden kennen tussen de verschillende landen aan zich in te schrijven via onze website www.playground-residence.com.

De Playground Residence is er om jou als professionele muzikant tijd en ruimte te bieden voor (praktijkgericht) onderzoek en ontwikkeling, om nieuw en avontuurlijk werk te creëren. Als muzikant heb je avonturen nodig en ruimte in je hoofd, die je thuis niet altijd kunt krijgen. Het ontmoeten van gelijkgestemde artiesten en professionals uit de industrie verbreedt je horizon. Onze missie is om een veilige speeltuin te bieden. Een plek om andere gelijkgestemde professionals te ontmoeten en een plek om van elkaar te leren, onafhankelijk van opleiding, afkomst, kleur of gender.

Wij organiseren de editie in Sopot samen met Polish Music Export, Clash! Exchange & Learning, BRUT! en De Basis. Met extra financiering van Het Prins Bernhard Cultuurfonds en ZAiKS.

Schrijf je nu in!

 

 

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht