Nieuws

Doe mee aan The Perfect Beat Challenge op 29 januari in Heerlen

Op 29 januari organiseert Pop in Limburg in samenwerking met Workingonit een nieuwe editie van de ‘Perfect Beat Challenge’ in de Outpoet  (Oude Veemarktstraat 2 in Heerlen). De Perfect Beat Challenge is een platform waar producers en beatmakers met allerlei verschillende stijlen bij elkaar komen en elkaar inspireren.

Het programma voor de Perfect Beat Challenge op 29 januari ziet er als volgt uit:

15:00 Open Lab – bring your own beats
16:00 Q&A met Y’skid
17:30 Perfect Beat Challenge
19:30 Uitreiking

Open lab
We starten de dag met een Open Lab waarbij iedereen welkom is om hun eigen beats te laten horen en feedback te krijgen van anderen. We nodigen iedereen uit, ongeacht hun niveau.

Q&A met Y’skid
Ben je benieuwd naar de tips en tricks van de beste producers uit Nederland? Dan is de Q&A met Y’skid echt iets voor jou! Stel al je vragen en kom meer te weten over het vak van producent. De Q&A wordt gehost door MC Mario Bee (IBE).

Perfect Beat Challenge
Dit is het hoofdevenement van de dag. De uitdaging is om binnen 1 uur een beat te creëren met behulp van een sample package die je van de organisatie krijgt. Neem je eigen apparatuur mee, zoals een koptelefoon, laptop, drumcomputer, groove box, keyboard, enzovoort. Of kom langs om het creatieve proces te volgen, te connecten met andere producers en om de Perfect Beats te beluisteren.

Prijzen
1st: €300,- // 2nd: €150,- // 3rd: €100,-

We kijken ernaar uit om je te zien op 29 januari!

 

*Deze editie van de Perfect Beat Challenge is een samenwerking tussen Outpoet, Pop in Limburg en Workinonit.*

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht