Nieuws

The Paladins naar Grenswerk in samenwerking met Feel the Fifties

De Amerikaanse band The Paladins spelen op 20 april in Grenswerk. Dit concert is opgezet in samenwerking met Feel The Fifties festival. The Paladins is een blues rockabilly trio uit San Diego dat al ruim 35 jaar bestaat. Op 20 april geeft de band een concert in Grenswerk, als opmaat naar het Feel The fifties festival op 20 en 21 mei in het Nolenspark.

Door de jaren heen ontwikkelde The Paladins een eigen mix van country, rockabilly, blues en jazz die verder reikt dan de standaard rockabilly sound. Gedreven door een zwoele contrabas en een ronkende blues gitaar behoort de band nog steeds tot de beste rock ‘n roll bands die je live op een podium kunt tegenkomen. De band ontstond in 1980 als schoolband en was actief tot 2005. In 2011 was er een eenmalige reünie en sinds 2014 is de band weer actief.

Een maand later op 20 en 21 mei wordt het Nolenspark weer omgetoverd tot het Feel The 50’s festival. Dit jaar is het alweer de vijfde editie van het festival. Feel The Fifties brengt het beste uit de 50’er jaren met muziek, dans, klassieke auto’s, mode en lifestyle.

De kaartverkoop voor het concert van The Paladins is meteen van start gegaan via www.grenswerk.nl en de volgende voorverkooppunten:

  • Sounds, Venlo
  • Huis van de Streek, Horst
  • Eetcafé Grenswerk, Venlo

Donderdag 20 april
The Paladins
Poppodium Grenswerk
Ticket: 20 euro
Open: 20:00 / Aanvang: 20:30

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht