Nieuws

The Lions Sings Tonight staat in de startblokken

Zet met vette letters in je (digitale) agenda: 8 maart 2020, The Lion Sings Tonight, aflevering 4. Voor lokale talenten, van jong tot ouder, een podium om zich te presenteren en om met anderen samen te spelen. Voor het publiek een middag vol muziek in een ongedwongen huiskamersfeer. Net als vorig jaar vindt The Lion Sings Tonight 4 (TLST4) plaats in de gezellig aangeklede zaal van Odeon achter restaurant BRL, aan de Hoenderstraat in Venray. 

De line up is rond, de kaartverkoop start binnenkort. Welke bands, trio’s, duo’s en solisten er dit jaar op het podium staan? Houd de Facebookpagina van TLST in de gaten. Daarop presenteren de acts zich komende weken. Om een indruk te geven wat het minifestival inhoudt, zijn er onder de noemer Throwback Thursday vanaf donderdag filmpjes te zien van optredens tijdens één van de vorige drie edities.

Thema vrijheid

De opzet van aflevering 4 is dezelfde als de voorgaande jaren. Elke band, duo of solist speelt een klein setje van ongeveer vijf nummers. Waarvan er één een relatie moet hebben met het centrale thema van dit jaar en dat is 75 jaar na het beëindigen van de Tweede Wereldoorlog ‘vrijheid’.

Een andere ‘opdracht’ is om samenwerking te zoeken met één van de andere deelnemers of met een andere gastmuzikant. Die opzet staat garant voor een afwisselend programma en biedt een uitdaging voor de optredende acts.

De samenwerking zorgde voorgaande jaren al enkele keren voor muzikale verrassingen. En dat is ook de bedoeling van The Lion Sings Tonight. “We willen wat meer zijn dan een verzameling coverbandjes”, zegt Sander Brugmans, die samen met Bert Albers het minifestival organiseert. Daarom heeft The Lion vorig jaar ook subsidie ontvangen van het provinciaal fonds dat kleine podia en het spelen van eigen werk stimuleert. “Ook dit jaar hopen we weer een bijdrage van de provincie te ontvangen.”

Kaartverkoop

De voorverkoop voor TLST4 start begin februari. Een kaartje in de voorverkoop kost € 10,-. Aan de kassa op 8 maart € 12,50, maar let wel OP=OP.  Kaartjes zijn tot verkrijgbaar via een link op onze Facebookpagina of via de link op www.hetholvandeleeuw.nl.  Wij sturen hier nog een apart bericht over!

Alle info over het minifestival is ook te vinden op de Facebookpagina van The Lion Sings Tonight (https://www.facebook.com/thelionsingstonight/)

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht