Nieuws

THE HIPHOP HUB

Vanaf juli start een gloednieuw concept in broedplaats The Movement Roermond: The Creator Sessions. In deze inspirerende en interactieve sessies gaan makers uit verschillende disciplines op laagdrempelige wijze samen aan de slag met zaken die belangrijk zijn in hun wereld!

In deze allereerste editie is muzikant Jozef de host en doopt hij een van de huiskamers van The Movement tot HipHop Hub. Na zijn laatste solo album “Arlo” heeft Jozef aardig wat stappen gemaakt. Als onderdeel van de band “Spijbelaar” ziet jozef de grote professionele muziek wereld recht voor zijn voeten liggen, en de straten van zijn thuisstad in zijn ooghoek.

Buiten rappen in de hiphop scene en de pop scene, staat hij ook geregeld op de planken met zijn spoken-word en andere perfomance skills. Studerend aan de Rockacademie in Tilburg leert hij de binnen- en buitenkant van de muziek industrie kennen, terwijl hij zelf hard aan de weg timmert.

In deze editie van The HIPHOP HUB gaat Jozef dieper in op o.a. rap skills, storytelling, van straat naar pro, money maken en is er ruimte voor een demo panel.

WIL JIJ GRATIS DEELNEMEN AAN DEZE CREATOR SESSION OP 4 JULI 2024? MELD JE DAN NU AAN VIA EEN MAIL NAAR BEHEER@THEMOVEMENTROERMOND.NL
SEE YOU AT THE HIPHOP HUB!

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht