Nieuws

The Hillbilly Moonshiners vieren tienjarig bestaan in De Bosuil

Op 14 december 2024 rollen de bruisende rednecks van The Hillbilly Moonshiners weer het podium op in De Bosuil in Weert, voor een avond vol country rock ’n roll en ongetemde energie. Dit jaar belooft het een extra speciale editie te worden: de band bestaat namelijk tien jaar! De kaartverkoop voor het concert start aanstaande donderdag om 10 uur en er is een speciale early bird actie via www.debosuil.nl.

Al voordat Beyoncé het zelf wist, lieten The Hillbilly Moonshiners zien dat ‘Single Ladies’ een ware country banger is! De single, die in 2014 werd uitgebracht, was het startschot voor een decennium vol optredens door heel Europa. Van de grootste festivals zoals Sziget Festival, Zwarte Cross en Paaspop tot aan de kleinste kroegen van Bratislava en Albertville, de Hillbillies hebben écht overal op het podium gestaan.

Met hun unieke twist transformeren ze hits van supersterren als Taylor Swift, Harry Styles en The Spice Girls tot ware country anthems die je hart sneller doen slaan. Verwacht een avond vol meezingers, voetstampers en onvergetelijke momenten. Stof je cowboyhoed af en kom naar De Bosuil voor een avond die je nog lang zal heugen!

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht