Nieuws

The Hillbilly Moonshiners, The Rolling Beatles en Lotte Walda op Har Rock Open Air!

Op zaterdag 24 juni 2017 vindt de derde editie van het gratis toegankelijke popfestival HAR ROCK OPEN AIR plaats in Oirsbeek, Zuid-Limburg. Het popfestival heeft een groot buitenpodium en een binnenpodium en biedt plaats aan circa 1000 bezoekers. De brede programmering behelst maar liefst 14 popacts, met als absolute ‘headliners’ The Hillbilly Moonshiners (Weert), The Rolling Beatles (Heerlen) en dé rising star uit onze provincie Lotte Walda (Heerlen) met begeleidingsband. Het festival is gratis toegankelijk, het festivalterrein aan de Schepenbank in Oirsbeek gaat open om 13:00 uur en het programma duurt tot 1:30 uur ’s nachts. Bezoek voor meer informatie over het festival en het programma de website: www.schepenbankoirsbeek.nl.

Maar liefst 14 acts zullen tussen 13:00 uur en 2:00 uur optreden tijdens de derde editie van het festival. Alle genres passeren de revue: van singer-songwriters naar pop en van indie naar (hard)rock, Dit jaar staan er maar liefst twee acts op het programma die ook te zien zijn tijdens Pinkpop in Landgraaf: Lotte Walda en The Ten Bells. De meeste acts spelen eigen werk zoals Iman Free, Throat of Autumn, Cal & the Leavin’ Train, Phoenix Ashes en Austin Leaves. Maar er staan ook een aantal goede coverbands op het affiche zoals The Hillbilly Moonshiners, The Rolling Beatles, Nice ‘n’ Sleazy Hot Rod Riot en Till Time. Extra bijzonder wordt de opening door de Parkstad Popstad Talents, bestaande uit piepjonge talentvolle muzikanten uit Parkstad.

The Hillbilly Moonshiners zullen een speciale set spelen met enkel repertoire van de wereldwijd immens populaire band Mumford and Sons. Ze sluiten daarmee het festival  af op het binnen podium laat in de avond, waarmee het festival garant staat voor een knallend en feestelijke afsluiting van deze editie. De band The Rolling Beatles (met bandleden die o.a. speelden in bands als Nolov, Hans Dulfer, Stereotypes, Zalm Roze, Volumia!, The Crox en Rowwen Heze) staat alom bekend om de unieke mix van de grootste hits van The Rolling Stones en The Beatles. Onlangs nam de band zelfs een album op in de beroemde Abbey Road Studio’s in Londen. Ze sluiten dit jaar het buiten podium af  en zullen ongetwijfeld het hele veld laten dansen op de classic hits van de Beatles en de Stones. Het volledige programma ziet er als volgt uit (wijzigingen voorbehouden):

00:05 –   The Hillbilly Moonshiners
22:35 –   Rolling Beatles
21:50 –   Nice ‘n’ Sleazy
20:55 –   Lotte Walda & band
20:05 –   Austin Leaves
19:20 –   Phoenix Ashes
18:35 –   Cal & the Leavin’ Train
17:50 –   The Ten Bells
17:10 –   Hot Rod Riot
16:25 –   Throat of Autumn
15:45 –   Iman Free
15:05 –   Stagefright
14:25 –   Till Time
13:30 –   Parkstad Popstad

Ouders met kinderen zijn van harte welkom tijdens HAR ROCK OPEN AIR. Voor de kleinste bezoekers wordt er een leuk randprogramma georganiseerd. Zo staat er een springkussen en is er een lounge-hoek waar kinderen kunnen verven en tekenen. Uiteraard kunnen bezoekers ook gebruik maken van een goed verzorgde festivalcatering, met overheerlijke pizza’s en een barbecue.

Het festival is een initiatief van de vereniging Har Rock Café Oirsbeek, een groep enthousiaste vrijwilligers die al een aantal jaren popconcerten organiseert in jeugdhuis de Schepenbank te Oirsbeek. Het is een lang gekoesterde wens om ook een outdoor popfestival te organiseren. Na de eerste twee succesvolle edities in 2015 en 2016 wordt de derde editie georganiseerd  op zaterdag 24 juni 2017 tussen 13:00 en 02:00 uur.

 HAR ROCK OPEN AIR FESTIVAL
Datum: Zaterdag 24 juni 2017
Locatie: Schepenbank, Oirsbekerweg 2a, Oirsbeek
Terrein open: 13:00 uur / Aanvang:  13:30 / Eind: 2:00 UUR
Twee podia: waarvan één buiten en één binnen podium / 14 optredens
Info: www.schepenbankoirsbeek.nl
GRATIS ENTREE

Gerelateerde artikelen met The Hillbilly Moonshiners, The Rolling Beatles en Lotte Walda op Har Rock Open Air!

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht