Nieuws

The Hillbilly Moonshiners terug naar De Bosuil

Op 30 november in Muziekcentrum de Bosuil te Weert.
Eerste namen voor mini-festival volgen binnenkort.

Goede tradities moet je in ere houden. Daarom organiseert The Hillbilly Moonshiners ook dit jaar weer een nieuwe editie van The Hillbilly Moonshiners and Friends in Muziekcentrum de Bosuil. Al vier jaar op rij is het festival keihard uitverkocht, en ook dit jaar belooft het weer een bijzondere editie te worden. De eerste namen voor het festival worden binnenkort aangekondigd. Kaarten zijn vanaf aanstaande vrijdag 10 uur verkrijgbaar via www.debosuil.nl.

Wie kent The Hillbilly Moonshiners niet?! Sinds 2014 trekt de band heel Europa door om festival en poppodium om te toveren tot een ware Western-bar. Met country bewerkingen van bekende hits van onder meer Beyoncé, Miley Cyrus en Michael Jackson stond de band al op festivals als Sziget Festival, Paaspop, Zwarte Cross en Bevrijdingsfestival Limburg en tourden ze door Nederland, België, Spanje, Hongarije en Frankrijk. Ook was de band te zien en horen op 3FM, NPO Radio 2 en Radio Veronica en deelden ze het podium met onder andere Bear’s Den, The Common Linnets en Rowwen Hèze.

The Hillbilly Moonshiners and Friends is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een waar spektakel waarbij de band bevriende bands en artiesten uitnodigt voor een speciaal ‘mini-festival’ in Muziekcentrum de Bosuil in Weert. Zo stonden onder meer Tim Knol, Judy Blank en The Ragtime Rumours de afgelopen edities op het podium. Ook dit jaar belooft het weer een fantastische editie te worden, en de eerste namen zullen spoedig bekend gemaakt worden.

De voorverkoop voor The Hillbilly Moonshiners and Friends in Muziekcentrum de Bosuil is per direct gestart. Tot en met aanstaande donderdag loopt er een early bird ticket actie waarbij bezoekers voor € 12,50 een ticket kunnen kopen. Daarna betalen bezoekers € 15,00 per ticket. Kaarten kosten € 15,00 en zijn verkrijgbaar via www.debosuil.nl.

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht