Nieuws

The Hillbilly Moonshiners starten crowdfundingscampagne voor nieuwe LP

Deze zomer brengt The Hillbilly Moonshiners haar nieuwe single Black or White uit. De wereldhit van Michael Jackson wordt The Hillbilly Moonshiners vertaald naar een moderne versie waarin authentieke elementen uit de folk- en bluegrass muziek sterk vertegenwoordigd zijn. Black or White zal verschijnen als een unieke 12” vinyl uitvoering waarvan er slechts 250 geperst worden. Ter financiering is een crowdfundingsactie gestart waarbij de LP nu al besteld kan worden, waarbij ook ook toffe extraatjes zoals luistersessies, ‘roadie for a day’ en digitale download exemplaren verkrijgbaar zijn. Steun de band via deze link.

Aankomende maand start de band met de opnames voor de nieuwe single in The Pit Studio’s te Weert. Samen met technicus Hans Reijnders en producer Rob Jacobs wordt hier de nieuwe single opgenomen, welke in juli zal verschijnen. De single zal naast digitale download ook verkrijgbaar zijn als limited edition 12” vinyl, met ook een nieuwe edit van Single Ladies, All For One en Can’t Feel My Face.

Het is nu al mogelijk om de band te steunen via deze link. Naast de reguliere uitgave van het vinyl kunnen donateurs de band ook steunen door het bestellen van paketten met diverse leuke extraatjes zoals luistersessies waarbij je als allereerste de nieuwe single te horen krijgt of het ‘roadie for a day’-pakket waarbij je een dag met de band op pad gaat en ziet hoe het leven van The Hillbilly Moonshiners er nou écht aan toe gaat.

The Hillbilly Moonshiners Bluegrass Band
The Hillbilly Moonshiners Bluegrass Band is een hedendaagse band die moderne pophits vertaalt naar country en folk. De band was de afgelopen jaren al te zien op diverse grote festivals als Dauwpop en Bevrijdingsfestival Limburg, trad op naast acts als The Common Linnets, Kensington en de Pierce Brothers en had airplay op radio-omroepen 3FM, Veronica en QMusic. Later deze zomer staan er nog tourdata gepland in Hongarije en Frankrijk.

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht