Nieuws

THE HILLBILLY MOONSHINERS ORGANISEREN BANDAVOND IN CAFÉ DE HARMONIE

Op vrijdag 6 oktober organiseren The Hillbilly Moonshiners een bandavond in Café de Harmonie te Weert. Tijdens deze avond kunnen talentvolle bands uit de regio’s Weert, Nederweert en Budel / Cranendonck strijden om een podiumplek tijdens The Hillbilly Moonshiners and Friends op zaterdag 16 december in Muziekcentrum de Bosuil. Bands kunnen zich vanaf nu aanmelden door een mail te sturen naar sander@southerntunes.nl

Net als vorig jaar organiseren The Hillbilly Moonshiners ook dit jaar weer een bandwedstrijd in Weert. De inzet is een plek tijdens het jaarlijks terugkerend minifestival dat de band in Muziekcentrum de Bosuil organiseert. Naast The Hillbilly Moonshiners zullen dit jaar onder anderen Jick Munro and the Amazing Laserbeams en The Ten Bells hun opwachting maken.

Talentvolle bands en singer/songwriters uit de regio’s Weert, Nederweert en Budel/Cranendonck kunnen zich vanaf nu aanmelden door een mail te sturen naar sander@southerntunes.nl. De band kiest uiteindelijk zelf welke drie acts op vrijdag 6 oktober zullen optreden tijdens de tweede bandnight in Café de Harmonie te Weert.

The Hillbilly Moonshiners hebben een behoorlijk drukke festival zomer achter de rug. Zo tourde de band in Nederland, België, Frankrijk en Hongarije en stonden zij op festvials als Sziget en Veszprem Utcazene (Hongarije), Dicky Woodstock Festival (Steenwijckerwold, NL) en Na Fir Bolg (Vorselaar, BE) – en deelden zij het podium met acts als Doe Maar, Chef’Special, Kensington en Di-Rect. Het aankomende najaar is de band te zien in diverse Nederlandse poppodia met hun ode aan de Britse band Mumford and Sons.

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht