Nieuws

THE HILLBILLY MOONSHINERS OP THEATER TOURNEE

De band trekt dit najaar langs de Nederlandse theaters

The Hillbilly Moonshiners hebben aangekondigd dat zij dit najaar in diverse Nederlandse theaterzalen te bewonderen zijn. Met hun ode aan de Britse folkgroep Mumford and Sons geeft de band negen optredens in Dordrecht, Steenwijk, Doetinchem, Spijkenisse, Veldhoven, Wageningen, Tilburg, Lochem en Den Helder. Alle optredens zijn uiteraard Corona-proof en gaan later deze zomer in de verkoop. Voor meer informatie kunnen fans naar www.thehillbillymoonshiners.com.

Het zijn rare tijden voor The Hillbilly Moonshiners. Nadat zij de afgelopen jaren een volle concert agenda hadden en heel Europa doorreisden om optredens te verzorgen, kwam daar in maart van dit jaar abrupt een einde aan. De uitbraak van het Corona virus zorgde voor een lege tourlijst en een onzeker tijd brak aan. “Waar we voorgaande jaren vrijwel elk weekend op het podium stonden, kregen we nu ineens te maken met een onwerkelijke situatie waarbij dit niet meer mogelijk was”, aldus de band. “Gelukkig is het sinds kort weer mogelijk om op het podium te staan, en we zijn dan ook erg blij dat we deze theatertournee mogen aankondigen!”

Over de show
De energieke Britse folkband Mumford and Sons scoorde wereldhits als ‘I Will Wait’, ‘Lover of the Light’ en natuurlijk ‘Little Lion Man’. The Hillbilly Moonshiners komen met hun tribute dichtbij de zo geroemde sound van de band. De afgelopen jaren groeiden The Hillbilly Moonshiners in rap tempo uit tot een band voor de grote festivals en popclubs. Zo tourde de band door heel Europa, en waren zij onder meer te zien op festivals als Sziget (Budapest, Hongarije) en in de Megatent van de Zwarte Cross in ons eigen Lichtenvoorde.

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht