Nieuws

The Hillbilly Moonshiners kondigen clubtournee aan

De Bottoms Up-tour 2019 brengt de band naar Utrecht, Zwolle, Sneek, Dordrecht, Hoogeveen, Sittard en Weert.

Na diverse shows op podia en festivals in heel Europa, kondigen The Hillbilly  Moonshiners hun eerste clubtournee aan. Gewapend met een grote lading nieuwe hits en de nodige moonshine is de band dit najaar met de Bottoms Up-tournee te zien in TivoliVredenburg (Utrecht), Het Bolwerk (Sneek), De Bosuil (Weert), Hedon (Zwolle), Bibelot (Dordrecht), Het Podium (Hoogeveen) en Volt (Sittard). Tickets zijn verkrijgbaar via de poppodia. 

De snoeshanen van The Hillbilly Moonshiners verbluegrassen waar ze zin in hebben. Van Beyoncé’s Single Ladies en Michael Jackson’s Black or White tot je favoriete Justin Bieber en Katy Perry hits; alles wordt ondergedompeld in een Louisianaans moeras en komt er druipend van de honkytonk weer uit. Met meer dan 300 shows door heel Europa achter de kiezen is The Hillbilly Moonshiners uitgegroeid tot een graag geziene gast op de internationale podia en festivals. Dus, sla die zelfgebrouwen, vitaminerijke moonshine achterover en schud die billen als toen in de Summer of ’69!

Naast het ombouwen van bekende pophits naar country knallers, is The Hillbilly Moonshiners ook bekend als Mumford and Sons tribute band. Met deze show was de band al te zien op onder meer Sziget Festival in Budapest, Hongarije, en Zwarte Cross in Lichtenvoorde. Dit najaar brengt de band deze show naar de Nederlandse clubs onder de titel ‘The Hillbilly Moonshiners play Mumford and Sons’.

Gerelateerde artikelen met The Hillbilly Moonshiners kondigen clubtournee aan

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht