Nieuws

The Hillbilly Moonshiners gaan naar Budapest

Na twee troosteloze festival zomers lonkt er nu eindelijk licht aan het einde van de tunnel voor The Hillbilly Moonshiners. De Weerter band is namelijk geboekt voor het Szent István Nap – Utcazene Fesztivál in Budapest van 19 tot en met 21 augustus. Muzikanten uit veertien landen, waaronder The Hillbilly Moonshiners en de Nederlandse zangeres Janne Schra, zullen optreden tijdens deze viering van de Hongaarse verjaardag. Dit najaar is de band ook nog te zien in Weert, tickets zijn nu verkrijgbaar.

Nadat The Hillbilly Moonshiners de afgelopen jaren week na week heel Europa door reisden om optredens te verzorgen, werd het in maart van 2020 angstvallig stil. De pandemie had ook voor de band gevolgen en vrijwel alle concerten en festivals die geboekt waren verdwenen uit de agenda. Een hard gelag voor The Hillbilly Moonshiners, die sinds 2014 meer dan driehonderd shows gaven.

Het is niet voor het eerst dat de band in Budapest op de planken stond; The Hillbilly Moonshiners waren al twee keer te gast op het bekende Sziget festival. Het optreden tijdens Szent István Nap – Utcazene Fesztivál is de kick off van een goed gevulde najaarsagenda, waarin de band ook twee shows geeft in Muziekcentrum de Bosuil in Weert. Zo is de band op 5 september te zien met een speciale Mumford and Sons tribute show, en organiseren zij op 6 november een nieuwe editie van The Hillbilly Moonshiners & Friends met optredens van onder meer Deborah Parlor en Whiskey Den.

Agenda:
13 augustus – Openluchttheater Lichtenvoorde, Lichtenvoorde
14 augustus – Openluchttheater Nijverdal, Nijverdal
19 augustus – Szent István Nap – Utcazene Fesztivál, Budapest (HU)
20 augustus – Szent István Nap – Utcazene Fesztivál, Budapest (HU
21 augustus – Szent István Nap – Utcazene Fesztivál, Budapest (HU)
4 september – Cornfest, Giethoorn
5 september – De Bosuil, Weert
11 september – Tuckerville, Enschede
6 november – De Bosuil, Weert

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht