Nieuws

The Hillbilly Moonshiners delen nieuwe video ‘Africa’

Nadat The Hillbilly Moonshiners vorige week hun nieuwste single ‘Africa’ uitbrachten, deelt de band vandaag de officiële video bij deze song. In de animatie zien we de band op wereldtournee gaan, waarbij ze via de Verenigde Staten, Afrika en Europa belanden op een festival in Hongarije, waar de band onlangs ook nog op de planken stond! De video is nu te bekijken via de YouTube pagina van de band.  https://www.youtube.com/watch?v=R8niex0cclU 

The Hillbilly Moonshiners hebben het Covid-19 jaar optimaal benut om nieuwe songs op te nemen. Zo werden er een viertal nieuwe songs opgenomen, waarvan ‘Africa’ het eerste wapenfeit is. De single, die origineel door de band Toto uitgebracht werd, is een heuse ‘earworm’ die door de band voorzien is van een speciaal country jasje. De single werd opgenomen in de PitStudio in Weert en uiteindelijk gemixed en mastered door Phil Gornell (All Time Low, Bring Me The Horizon, Deaf Havana).

Met de Covid-versoepelingen in het vooruitzicht heeft de band weer perspectief gekregen en kunnen er de komende tijd weer diverse optredens plaatsvinden. Zo is de band op 6 november onder meer te zien tijdens een nieuwe editie van The Hillbilly Moonshiners & Friends met optredens van onder meer Deborah Parlor en Whiskey Den.

Agenda:
30 oktober – Graauwrock, Graauw
6 november – De Bosuil, Weert
13 november – Tribute Festival, Bakhuizen
20 november – Groene Engel, Oss
27 november – De Noot, Hoogland
3 december – Bibelot, Dordrecht
19 december – Knalbal, Halle

Gerelateerde artikelen met The Hillbilly Moonshiners delen nieuwe video ‘Africa’

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht