Nieuws

THE HILLBILLY MOONSHINERS BRENGEN KERSTSINGLE UIT

De band steekt ‘Dashing Through The Snow (Jingle Bells)’ in nieuw jasje
De hedendaagse bluegrassband The Hillbilly Moonshiners heeft vandaag een compleet geremasterde versie van hun groots ontvangen kerstknaller ‘Dashing Through The Snow (Jingle Bells)’ uit 2015 uitgebracht. Het origineel is op Spotify ruim 153.000 keer beluisterd. De streams bereikten niet alleen ons eigen land, maar waren ook onverwacht populair in bijvoorbeeld Hongarije en India. Beluister de single hier.

De zes mannen uit Kentucky staan doorgaans niet bekend om hun kerstmuziek: in 2019 speelden ze op de Zwarte Cross nog hun country-vertolkingen in een stampvolle Megatent. En als het coronavirus dit jaar geen roet in het eten had gegooid, stond de band dit najaar op diverse plekken in het land met hun ode aan Mumford & Sons op de theaterbühne.

Ondanks dat nagenoeg alle optredens zijn geannuleerd, hebben de moonshiners dit jaar verre van stilgezeten. Deze zomer besteedden ze veel tijd in de studio om nog onuitgebracht materiaal op te nemen. Houd hun webpagina www.thehillbillymoonshiners.com in de gaten voor meer informatie.

Nu wordt de single ‘Dashing Through The Snow’ geheel in stijl van 2020 in combinatie met een corona- proof ‘splitscreenvideo’ gereleaset. Bekijk voor meer informatie hun Facebook en YouTube.

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht