Nieuws

Talentontwikkelingstraject ‘Ik Speel op Zomerparkfeest’ zoekt jonge singer-songwriters

Talentontwikkelingstraject ‘Ik Speel op Zomerparkfeest’ zoekt jonge singer-songwriters

Poppodium Grenswerk, De Maaspoort Theater & Events, Zomerparkfeest en componist Geronimo Snijtsheuvel slaan wederom de handen ineen tijdens  talentontwikkelingstraject ‘Ik Speel op Zomerparkfeest’. Dit jaar richt het project zich op  jonge lokale singer-songwriters tot en met 25 jaar. Aan de hand van audities worden artiesten gekozen, die door middel van verschillende workshops en coaching uiteindelijk worden klaargestoomd voor een optreden op Zomerparkfeest. Het Limburgs Museum sluit in 2023 aan als partner wegens hun tentoonstelling ‘Music!’.

Talentontwikkeling is een belangrijk onderdeel binnen de beleidsplannen van alle partners. “Met dit mooie project willen we jonge muzikanten de kennis, middelen en faciliteiten bieden die zij nodig hebben om de eerste professionele stappen te zetten in hun carrière. De deelnemers gaan samen creëren, ontwikkelen, leren en zichzelf uitdagen”, aldus Snijtsheuvel.

Wie kan zich opgeven?
Audities staan open voor iedereen tot en met een leeftijd van 25 jaar, verdeeld over twee categorieën: t/m 16 jaar en 16 t/m 25 jaar. Afkomstig uit regio Venlo / Noord-Limburg is een pré.

Na de auditie volgen twee coachingsdagen, een rondleiding door de tentoonstelling ‘Music!’ bij het Limburgs Museum met als eindstation een optreden op zondag 20 augustus het Grenswerk Compound podium op Zomerparkfeest.

Coaches: Geronimo Snijtsheuvel
Coach Geronimo Snijtsheuvel tourt als solo pianist op festivals en in stadions over de hele wereld en componeert en produceert shows voor de grootste dj’s van dit moment. Samen met andere bewezen en ervaren Singer-Songwriters stoomt hij de deelnemers klaar voor hun optreden.

Inschrijven is mogelijk tot woensdag 12 juli 12:00 via de website van Grenswerk, De Maaspoort en Limburgs Museum.

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht