Nieuws

Stichting LiveJam stopt

Op 30 september 2018 wordt Stichting LiveJam officieel opgeheven. De stichting was jarenlang een platform voor kunsteducatie en ontwikkeling van professionele podiumkunsten. Initiatiefnemers Sander Ruijters en Thijs Schrijnemakers ontwikkelden onder de paraplu van stichting LiveJam Education, later hernoemd tot stichting LiveJam, muziekworkshops en lesprogramma’s voor het primair- en het voortgezet onderwijs. De stichting beheerde een instrumentencollectie die die de afgelopen jaren ter beschikking stond van hbo-muziekstudenten, die er workshops mee verzorgden.

Daarnaast ontwikkelde Stichting LiveJam in 2015 en 2016 het theaterprogramma ‘En de ander,’ in samenwerking met Het Zuidelijk Toneel, het BKKC en Fonds Podiumkunsten. De band Orgel Vreten toerde met dit programma succesvol langs de Nederlandse theaters.

Per 30 september 2018 wordt de stichting officieel ontbonden. Relaties kunnen met vragen en verzoeken tot 15 september 2018 terecht bij bestuursvoorzitter Sander Ruijters. Dat kan via e-mail, op het adres sanderruijters@gmail.com en via de post: Stichting LiveJam, Spauwenstraat 5, 6245BW Eijsden.

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht