Nieuws

State of Unrest brengt Drum & Bass naar Roermond

Het succesvolle Limburgse Drum & Bass concept State of Unrest landt op 6 maart in de ECI cultuurfabriek te Roermond. Dit maakt het de eerste Drum & Bass avond van het vernieuwde danceconcept ECI nachtfabriek.

Met geslaagde edities in Complex Maastricht, Club Smederij en het Landbouwbelang heeft State of Unrest zich inmiddels goed op de kaart gezet. Grootmachten als Netsky, Chase & State en Noisia betraden al eerder het podium van het evenement, in samenwerking met Complex.

Tijdens het eerste State of Unrest evenement in de ECI slaat de Drum & Bass formatie uit de Maasstad de handen ineen met het populaire Rotterdamse Label DIVIDID & het Roermondse Next Planet. Samen zorgen zij voor een strakke line-up waar artiesten als Imanu, Abis, Missin en special guest Pythius onder meer aanwezig zullen zijn. Aangevuld door Monkey Madness, Sol en Hyphen MC, wordt dit een avond als nooit tevoren.

De ECI popzaal wordt deze avond voorzien van vele lasers en een stevig soundsystem. In de tweede area Het Next Planet Cafe waan je je in een donkere jungle, waar de diepere DnB sounds van onder andere Multiplex, Madster, Edlan, Wolf MC, Roermonds eigen Low5 Maximus, Mr. Cranes B2B Viniels & Mark Fresh kunnen worden opgezocht

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht