Nieuws

Start verkoop Early Bird tickets Pop on Top 2018

Hét muziekspektakel van Valkenburg aan de Geul knalt dit jaar voor de achtste keer van de Cauberg!

Op vrijdag 27 oktober werd de kaartverkoop van editie 2018 ingeluid met de bekendmaking van de eerste 5 namen. De artiesten die Pop on Top op 2 en 3 juni 2018 sowieso zal gaan verwelkomen zijn Rowwen Hèze, Kensington, André Hazes met liveband, Rondé en DI-RECT.

Sfeer
Pop on Top is ontstaan vanuit een streven om Valkenburg aan de Geul op de kaart te zetten en tevens om de lokale inwoners een gezellig én goed festival te bieden, gewoon ‘om de hoek’. Pop on Top staat voor een ongedwongen sfeer en vermaak voor alle leeftijden. De locatie, bovenop de beroemde Cauberg, speelt een belangrijke rol in de beleving van het festival. De groene omgeving, het prachtige uitzicht, de vrolijke mensen en elk jaar weer een heerlijk lentezonnetje: bij Pop on Top kan de sfeer gewoon niet stuk.

Voor ieder wat wils
Het festival verwelkomt elk jaar bezoekers vanuit heel Zuid-Limburg en de omliggende regio, wat het een lokaal festival met regionale allure, landelijke top acts en Bourgondische gezelligheid maakt. De verschillende topartiesten garanderen een tweedaags evenement van formaat.

Ticketverkoop:
Via de website www.popontop.nl/tickets kan men terecht voor online ticketverkoop en alle relevante informatie.

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, weetjes, acties en fun-facts door ons te volgen op:
www.facebook.com/PopOnTopValkenburg

Contact:
info@popontop.nl

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht