Nieuws

‘Sounds of Silence: Simon en Garfunkel Acoustic’ in ECI Cultuurfabriek in Roermond

De twee voorgaande tours van ‘Simon en Garfunkel Acoustic’ liepen zo goed, dat menig zaal binnen no-time uitverkocht was. Daarom keren Jop Wijlacker en Dennis Kolen vanaf september terug naar de Nederlandse theaters met hun voorstelling ‘Sounds of Silence’. In deze voorstelling halen zij hun jeugdherinneringen op met de mooiste ‘Simon & Garfunkel’ songs.

Tijdens de voorstelling komen ingetogen liedjes als’ Sound of Silence’, ‘Scarborough Fair’ en ‘Homeward Bound’ aan bod. Maar ook de meezingers ‘Mrs Robinson’, ‘The Boxer’ en ‘Cecilia’ brengen zij tijdens deze muzikale avond ten gehore. Sfeervolle beelden afgewisseld met spraakmakende anekdotes geven de liedjes een extra dimensie. Door de harmonieuze stemmen, sfeervolle melodieën en diepgaande teksten ontstaat zelfs in de grootste zalen een intieme sfeer. Jop en Dennis brengen het publiek met dit akoestisch eerbetoon aan het beroemde duo uit de jaren zestig, dichter bij ‘Simon & Garfunkel’ dan ze ooit durfden te dromen.


De muzikale voorstelling ‘Sounds of Silence: Simon en Garfunkel Acoustic’ staat zondag 25 november in de ECI Cultuurfabriek in Roermond. Kaarten voor de voorstelling zijn te koop via de kassa van het theater en via www.ecicultuurfabriek.nl.

Gerelateerde artikelen met ‘Sounds of Silence: Simon en Garfunkel Acoustic’ in ECI Cultuurfabriek in Roermond

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht