Nieuws

SOLAR WEEKEND 2020 VERPLAATST

Lieve Solar-familie,
De zestiende editie van Solar Weekend wordt verplaatst naar 2021. De ontwikkelingen rondom COVID-19, de maatregelen van de overheid en het advies van experts, maken dit tot de enige juiste – maar ook pijnlijke – keuze. Het is een ontzettend zure appel en een flinke klap voor ons hele team en onze bezoekers, maar een andere optie, is er niet. De veiligheid van iedereen betrokken bij Solar Weekend gaat voor alles. En juist die veiligheid, is op dit moment niet te waarborgen. Voor geen enkel evenement.

Hoe naar het ook is allemaal, de blik moet toch op vooruit. De zestiende editie van Solar Weekend zal plaatsvinden van 29 juli tot en met 1 augustus 2021. En één ding beloven we: we gaan er ALLES aan doen om dit de grootste knaller ooit te maken. Dit hebben jullie verdiend.

Gekochte tickets blijven geldig voor de zestiende editie. Alle kaartkopers ontvangen in de komende twee weken een e-mail met verdere informatie. Ontzettend bedankt voor jullie begrip en jullie steun. Ook de berichten die we in de voorbije weken al ontvingen, doen ons gigantisch goed.

Tot slot, voor nu: blijf veilig allemaal, want dat gaat boven alles. Wij geloven in deze Solar community die al vijftien mooie jaren met ons mee is gegaan op deze prachtige reis. Gezamenlijk komen wij hier sterker uit. Zorg voor elkaar en houd afstand, zodat we in 2021 weer nader tot elkaar kunnen komen op al die prachtige festivalweides die ons land rijk is. Poppen we de champie dan. We kunnen niet wachten.

Liefs,

SOLAR.

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht