Nieuws

SJENG & SJÈR en de MOSAM DIXIE DUKES

MAASTRICHT – Zondag 27 juni a.s. is het podium van het MHEER ROOTS FEATIVAL 2021 in de Harmoniezaal in Mheer vanaf 15.00u voor de oude stijl jazz van de Mosam Dixie Dukes en het TexMex-duo Sjeng & Sjèr. Tickets à 10.99 euro via www.rootsunlimited.nl / www.caféquanten.nl

Mosam Dixie Dukes

Mosam Dixie Dukes is een orkest die bestaat uit zeven ervaren muzikanten die hun diensten hebben bewezen in allerlei bands en samenstellingen. Het repertoire bestaat uit blues, sixties, alle vormen van Jazz, Roots etc. Dit alles op hun eigen manier.

Bezetting: Sjef Duchateau – trompet/leader; Serve Zeguers – alt/sopraansax; Henk Hendriks – tenorsax/klarinet; Gene Luiten – trombone; Rob Jackson – gitaar/banjo; Maurice Gerits – bas; Don Dauphin- drums.

Het programma op 27 juni a.s. zal voornamelijk bestaan uit oude stijl jazz, roots en swing-muziek.

Sjeng & Sjèr

Sjeng (accordeon) & Sjèr (gitaar) Damen: goede wijn behoeft geen krans. Deze keer een thuiswedstrijd voor de muzikale tweeling; in alle opzichten dus Roots. Niet alleen door de lokactie, maar ook hun muzikale wortels liggen in de roots. En dan niet alleen de voor de hand liggende Amerikaanse roots in de vorm van de texmex en zydico, maar ook in de Europese voorlopers ervan. In hun hele carrière al – vanuit The Mexicano’s en Sjeng, Sjér & de Sjele – draait het om ‘terug naar de roots’, in een mix van country, blues, folk en veel lol!

https://shop.compoticketing.eu/nl/shop/ticketshop/event/DFAA9084FB0A/1

Verdere programma Mheer Roots 2021

4 juli Moonshine Whiskey – akoestische folk

11 juli Merel van den Bogaard (MAEV) & U Rock – singersongwriter, nieuw en oud

18 juli The Ragtime Rumours – “Tom Waits visiting Django Reinhardt, drinking coffee and listening to Robert Johnson” (Winnaars Dutch Blues CD AWARD 2020

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht