Nieuws

Sittardse formatie Don’t Skip brengt nieuwe single met Aïcha Cherif

Don’t Skip is verheugd de release van hun nieuwe single ‘Blue Skies’ te kunnen aankondigen, die wereldwijd beschikbaar zal zijn op dinsdag 26 mei 2020.

 

Blue Skies is een melodische dance track die de euforie belicht na het doorstaan van tegenspoed en klinkt als een mix van Pop en EDM, maar met invloeden van Future en Tropical House en een vleugje Soul. 

Deze derde release van Don’t Skip is ontstaan uit de eerste jam- en schrijfsessie van het duo. Alle elementen van de productie stonden in de eerste schets al overeind. Kort daarop nodigde het tweetal zangeres Aïcha Cherif uit in de studio om het nummer in te zingen. 

De release van Blue Skies bestaat uit twee versies.De ‘original mix’ bouwt op naar een energieke EDM drop, maar iets langzamer. De ‘sunshine mix’ leunt meer op de gitaarriff en zorgt voor een meer relaxte en zomerse sfeer.

Don’t Skip bestaat uit gitarist Serge Meulenberg en songwriter en producer Harald Bruijstens en de muziek die zij samen maken kenmerkt zich door levendige gitaarriffs en treffende vocals. 

 

Gerelateerde artikelen met Sittardse formatie Don’t Skip brengt nieuwe single met Aïcha Cherif

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht