Nieuws

Single release Endeavour – BREATHE

Na het verkrijgen van veel nieuwe luisteraars met het uitbrengen van de singles ‘127’, ‘Black Box’ en ‘Definite’ is Endeavour klaar om de volgende stap te zetten en verder te werken aan hun eigen geluid.

A beautifully melodic piece, but still you will bang your head to this!” – Insane Blog over ‘Black Box’.

 

Terwijl ze veel nieuwe fans bereiken met hun meest recente single releases is Endeavour hard aan het werk om hun meest interessante nummers ooit te maken. Ze hebben hun muziek op succesvolle wijze gepresenteerd aan nieuwe luisteraars als support act van verschillende bands afkomstig uit Europa en het Verenigd Koninkrijk. Immerse (Verenigd Koninkrijk), Behind Blue Eyes (Verenigd Koninkrijk), Elyne (Italië), Tide Has Turned (Duitsland), For I Am King (Nederland) en meer.

Endeavour is een 5-koppige metalcore band afkomstig uit het zuiden van Nederland. De heren worden geïnspireerd door bands zoals Northlane, Periphery, Architects, Twelve Foot Ninja en Loathe. Door het gebruik van harde drums, memorabele melodieën en pakkende gitaarpartijen vormt de band een interessant geluidslandschap. Hun muziek varieert van hard en energiek tot atmosferisch en melodieus. Het laat zien dat ze nog veel meer in huis hebben. Hoewel de Corona pandemie doorgaat, tonen ze dat ze niet ontmoedigd worden om te blijven bouwen op het fundament dat ze voor zichzelf hebben gelegd. Hun single ‘Definite’ werd toegevoegd aan Spotify Editorial Playlist ‘Rauwe Kost’. Daarnaast werd hun single ‘127’ gedraaid op het radiostation KINK. Hun release ‘Black Box’ werd goed ontvangen door L1 en Lazy Rocker Radio. Dit heeft hen geholpen om nog meer volgers te behalen in de BeNeLux regio.

Gerelateerde artikelen met Single release Endeavour – BREATHE

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht