Nieuws

Singer-songwriters Bruno Deneckere & Kathleen Vandenhout (B)

Deze twee Belgische singer-songwriters blenden met hun stemmen en gitaren een roadtrip-sfeer met een straffe verzameling (eigen) blues, soul en country songs. Zij openen dan ook het nieuwe concertjaar zondagmiddag 21 januari om 16.00u in D’n Hiemel aan de Bernardusstraat in Maastricht.

Tickets: 15 euro vvk / 18 euro kassa
https://shop.compoticketing.eu/nl/shop/ticketshop/event/3EA2C9ABEF6F/3

Sharing the blues
Hun onlangs verschenen album Sharing The Blues maakt eens te meer duidelijk dat deze twee bluebirdsgemaakt zijn om te blenden. Meerstemmig, afwisselend of unisono, Kathleen en Bruno halen het beste in mekaar naar boven: “Eén plus één is zo veel meer dan twee.”

Hun eerste gezamenlijk album baadt in een heerlijke roadtripsfeer en is een straffe verzameling van eigen blues, soul en country songs. Immer eerlijk, soms met een knipoog, dan weer pakkend.

Live dompelt het tweetal het publiek onder in – in hun eigen woorden – “de heerlijke mix van goesting, gevoeligheid en humor. En bovenal, de echtheid onder je vel laten kruipen.”

Klik HIER https://youtu.be/VmB_2tFjxYY?si=vZpJJCIvRirI3TgP voor een voorproefje; meer info op www.rootsunlimited.nl en www.sharingtheblues.com

 

(Foto: Veronique Bruyneel)

 

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht