Nieuws

Showcase Pop in Limburg i.s.m. Penguin Radio

Showcase Pop in Limburg i.s.m. Penguin Radio supported by ESNS @ de Groote Griet | vrijdag 20 januari 2023
Eurosonic Noorderslag, gehouden van 18 tot en met 21 januari 2023, is de perfecte ontmoetingsplek voor professionals uit de Europese muziekindustrie. Het is een belangrijke stap voor vele artiesten in hun carrière, om hun talenten te tonen en voor muziekprofessionals om te netwerken. Gedurende de dag zullen er conferenties plaatsvinden waar muziekindustrie professionals kennis kunnen delen, ideeën kunnen uitwisselen en elkaar kunnen ontmoeten. ’s Avonds biedt Eurosonic Noorderslag een unieke kans voor muziektalent om zich te presenteren aan een breed publiek van muziekliefhebbers en professionals. Dit is een perfecte gelegenheid voor Pop in Limburg om te laten zien wat de provincie te bieden heeft op het gebied van muzikaal talent in de popsector. Dit jaar staan op het programma: Barn & Belle, Tommy Gazer en Emirhan. De showcase is in de Groote Griet, start om 20:30, duurt tot 00:00 en is gratis toegankelijk.

Tijdschema
20:45 – 21:30 –  Barn & Belle              Penguin Showcases 2023 @ Drie Gezuster, Groningen
22:00 – 22:45 – Tommy Gazer            Penguin Showcases 2023 @ Drie Gezuster, Groningen
23:15 – 23:45 –   Emirhan                     Penguin Showcases 2023 @ Drie Gezuster, Groningen

Barn & Belle
Barn & Belle is een Americana & Roots duo uit het zuiden van Nederland. De groep is bekend om hun close-harmony zang, vergezeld door een breed scala van Country & Folk instrumenten zoals de Oilcan-gitaar, washboard, banjo, dobro, melodica, ukelele en hun “Travellers Drummachine”. Ze spelen een mix van Americana en Roots muziek, waarbij de chemie tussen de twee multi-instrumentalisten van groot belang is.

Tommy Gazer
Tommy Gazer is een energieke en stevige 4-koppige alternatieve rockband die bekend staat om hun meezingbare refreinen en krachtige gitaren. Geïnspireerd door collega-bands zoals Biffy Clyro en Nothing but Thieves, brengt de band een fris geluid en een hoop energie naar het podium. Een set van Tommy Gazer is een garantie voor een onvergetelijke avond.

Emirhan
Emirhan is een Venlo-geboren rapper en producer met scherpe bars en krakende beats die je gegarandeerd van je stoel af zullen krijgen. Hij is uniek met zijn genadeloze tunnelvisie en heeft een indrukwekkende cult following ontwikkeld, die we in een lange tijd niet hebben gezien. Emi brengt rauwe hip-hop, gecombineerd met elementen van punk en boombap, naar het podium. Hij is een éénmans leger op muziek gebied met een unieke stijl en zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor zijn publiek. Met zijn energieke optredens weet hij tegelijkertijd te overtuigen en te vermaken.

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht