Nieuws

Sef, Nifra b2b Fisherman & meer vullen clubavonden bij Aan de Waterkant

Na de bekendmaking van de concerten en het theaterprogramma maakt Aan de Waterkant vandaag het clubprogramma bekend. Sef, Nifra & Fisherman (Airwalk), Bamboo en Stille Fissa vullen de zaterdagavonden deze zomer bij het nieuwe festival in Venlo. Met deze bevestigingen is het ticketed programma volledig. De kaartverkoop voor alle concerten, theatervoorstellingen en clubavonden start morgen (zaterdag 3 juli) om 11:00 via www.aan-de-waterkant.nl.

Aan de Waterkant is het eerste evenement dat plaatsvindt in het nieuwe park ‘t Bat aan de Maas. Voor De Maaspoort en Grenswerk is het park een logische plek voor een nieuw evenement, op een steenworp afstand van beide podia. Een ideale en toegankelijke plek met theatervoorstellingen voor jong en oud.

Za 31 juli | Airwalk presents Nifra b2b Fisherman
Za 7 aug | Bamboo Summervibes
Za 14 aug | Calico Jack presents Sef
Za 21 aug | Stille Fissa

Tijdens de clubavonden wordt de 1,5 meter losgelaten en is naast het ticket een negatieve coronatest of vaccinatiebewijs nodig. Hiervoor werken de podia samen met Testen voor Toegang. De capaciteit per clubavond is vastgesteld op 350 personen. De toegang is vanaf 18 jaar. De ticketverkoop voor alle concerten, theatervoorstellingen en clubavonden start aanstaande zaterdag 3 juli om 11:00 via www.aan-de-waterkant.nl. Tickets worden per event verkocht. Het festival vindt plaats tussen 30 juli en 22 augustus. Aan de Waterkant is een samenwerking van Poppodium Grenswerk, De Maaspoort Theater & Events en horecapartner De Locomotief en wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Venlo, Kickstart Cultuurfonds en Fonds Podiumkunsten.

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht